SMS ile Başvur 20 Bin TL Kredini Aldı! Bankadan Yıl Sonu Kampanyası Geldi!

SMS ile başvuru yapanlara özel 20 bin TL'lik kredi veriliyor. Eğer kredi şartlarını karşılıyorsanız hemen başvuru yapın. Son dönemde düşük faizli kredileriyle dikkat çeken banka, müşterilerine özel sürpriz yaptı.

SMS ile Başvur 20 Bin TL Kredini Aldı! Bankadan Yıl Sonu Kampanyası Geldi!

SMS ile kredi almak isteyenler dikkat, bu haberle birlikte sizler de ihtiyaç kredinizi anlık olarak çekebileceksiniz. 200 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuluyor.

Vatandaşların sarsılan bütçelerini toparlayabilmeleri için pek çok avantajlı kampanya geliştiren Fibabanka, sene sonuna kadar başvurulara açık olacak olan SMS kredisi ürününün müjdeledi. Banka SMS kredisi kampanyasına dair bilgiler paylaşıldı. İşte tüm detaylar.

Fibabanka’sında SMS kredi kampanyası

Şubeden başvurusu yapılan ihtiyaç kredisi için 200 bin TL’ye kadar olumlu yanıt verebilen Fibabank, şubeye gitmeyi tercih etmeyen vatandaşlar için üst limiti 20 bin TL, başlangıç faizi ise yüzde 1,92 olarak tasarlanmış olan SMS kredisi ürününü geliştirdiğini açıkladı. Fibabanka SMS kredisi başvurusu için 11 haneli T.C. kimlik numarasının 3422’ye kısa mesaj olarak gönderilmesinin yeterli olacağını açıkladı.

Örnek maliyet tabloları ise şu şekilde oldu

Nakde olan ihtiyaçlarını şubeden almak isteyenlere 200 bin TL’ye kadar kredi vereceğini ifade eden Fibabanka, şubeye gitmeden param hesaba yatsın diyenler için 20 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini duyurdu. Aralık ayı SMS kredisi ürünü ile vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başarmış olan özel banka, ilgili ürününe ilişkin örnek maliyet tablolarını da açıkladı.

Fibabanka nakite ihtiyacını SMS kredisi ile karşılamak isteyen ve 36 ay vade karşılığında 20 bin TL’lik destek almak isteyen kişiler için uygulanacak olan faiz oranını ise yüzde 1,99 olduğunu ilan etti. Bankanın bu veriler göre ödenecek olan aylık taksit tutarı 846,70 TL olacağı hesaplandı. 20 bin TL’lik destekten 12 ay vade karşılığında faydalanmak isteyen kişiler için ise faiz oranının yüzde 1,92’ye gerileyeceğini dile getirdi. Fibabanka'nın bu verilerine göre ödenecek olan taksit tutarı ise 1.936,44 TL olacağını duyurdu. Bu fırsatı değerlendirmek için acele edin.