PTT'den SMS ile Başvuru Yapanlara 50 Bin TL Anında Kredi Fırsatı!

PTT, düzenli geliri olanlara güzel bir fırsat sunuyor. SMS ile başvuru yapılması durumunda 50 bin TL'lik kredi verecek. Böylelikle sizler de fırsatı değerlendirebilirsiniz.

PTT'den SMS ile Başvuru Yapanlara 50 Bin TL Anında Kredi Fırsatı!

2023 yılı kredi kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. PTT'nin tek başvuruda direkt olarak verdiği 50 bin TL'lik kredisi duyuruldu. Faiz oranı da açıklandı. Kredideki vade sayısı kaç ay olarak belirtildi?

Yeni yılda nakit ihtiyacı olan milyonlarca kişi bankalar tarafından verilen kredi oranlarını didik didik araştırmaya başladı. Bu doğrultuda yeni kampanyasını duyuran PTT, müşterilerine büyük müjdeyi verdi. Tek bir mesajla 50 bin TL veriyor. Aktifbank ile iş biriliği yapan PTT, müşterilerine özel kredi kampanyasını duyurdu. Nakit ihtiyacı olan herkes başvurabilir. Peki PTT kredi başvuru şartları neler? Nasıl başvurulur? İşte detaylar...

OCAK AYI ZAM YAĞMURU OLDU

Asgari ücrete gelen artış sonrası sevinen milyonlarca çalışan, 2023 yılı ile birlikte gelen zamları görünce sevinçleri kısa sürdü. Daha zamlı maaş alamayan vatandaşlar Ocak ayı ile birlikte zam yağmuruna tutuldu. Aralık ayına ilişkin enflasyon verisinin yüzde 1,18 olarak açıklanması ile birlikte 6 aylık enflasyon tamamlanırken emekli maaşlarına bir de refah payı yansıtıldı. İlk olarak yüzde 25 olarak duyurulmuş olan toplam zam oranı, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son dakika açıklaması ile revize edildi. Yüzde 30’a yükseltilmiş olan emekli maaşı bir kesim tarafından sevinç ile karşılanırken ciddi bir kesim tarafından da yeterli bulunmadı.

PTT'DEN DEV KAMPANYA

Gelen zamlar sonrası nakit ihtiyaca sıkışan vatandaşlar bankalar tarafından verilen kredi oranlarını araştırmaya başladı. Bu doğrultuda adım atan PTT, Aktifbank iş birliği ile emeklilere özel nakit desteğini duyurdu. PTT- Aktifbank iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan yeni SMS kredisinin detayları belli oldu.

TEK MESAJLA 50 BİN TL VERİYORLAR

Aktifbank ile uzun süredir iş birliği içinde olan PTT, 2023 yılının ilk kampanyasını duyurdu. Emekliler bayram edecek. Maaş zamlarının yanı sıra bir de düşük faizli kredi ürünü ile emeklilerin yüzlerini güldürmek isteyen PTT, maaş hesabı kendi bünyesinde bulunan emeklilere 50 bin TL’ye kadar kredi desteğinin verileceğini bildirdi. Kredi ürünün başlangıç faizini yüzde 2,69 olarak açıklayan PTT, azami vade sayısını ise 36 ay olarak bildirdi.

PTT KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT’nin emekli kredisinden yararlanabilmek için PTT yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numarasının yazılması ve 3050’ye kısa mesaj gönderilmesi gerekmektedir.