PTT Sonunda Müjdeli Haberi Verdi! İhtiyaç Kredisi İsteyenlere 70 Bin TL Ödeme Yapılacak!

PTT ile Aktif Bank arasındaki yeni düzenlemenin duyurulmasının ardından, emekliler başta olmak üzere ihtiyaç kredisi kullananlara kredi işlemlerinin belirli kurallar çerçevesinde hızlı bir şekilde yapılacağı duyuruldu.

PTT Sonunda Müjdeli Haberi Verdi! İhtiyaç Kredisi İsteyenlere 70 Bin TL Ödeme Yapılacak!

PTT, kampanya kapsamında banka müşterilerine ihtiyaç duymaları halinde 70.000 TL'ye kadar ulaşabileceklerini SMS ile bildirdi. Aktif Bank adı altında kullandırılan bu kredilere ve kolay kredi kampanyasına başvurmak için iki seçeneğiniz var. Biri online diğeri cep telefonunuzdan SMS göndererek oluyor.

PTT Kredi Başvurusu

Başvuru yapmak isteyen müşterilerimiz için PTT ile Aktif Bank arasındaki kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi cep telefonunuza SMS ile kullandırılmaktadır. 70000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunu 30 50 numarasına PTT yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı girerek yapabilirsiniz. Emekli maaşını PTT'den alan emekli vatandaşlar, kredi başvurusunu isterlerse internet üzerinden veya PTT şubesine gitmeden yapabilirler. Emeklilik hesaplarınızı kullanarak SMS göndererek veya online form göndererek 80000 TL kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 24 ay vadeli ödeme planı oluşturarak 70.000 TL ve 80.000 TL kredi kampanyalarında yer alan tüm katılımcılar bu kredileri kullanabilir.

Aktif Bank Direkt Emekli Kredisi

Halihazırda bir Aktif Bank hesabınız varsa, bankanın uygulamasını kullanarak 70.000 TL kredi talebinde bulunabilirsiniz. Bankaya gitmeden, herhangi bir evrak göndermeden veya herhangi bir şey imzalamadan kredi kullanabilirsiniz. Tüm bu adımları uygulamadan internet bankacılığı üzerinden gerekli başvuruyu yapabilirsiniz. İnternet şifrenizi aldıktan sonra emekli kredisi talep etmek için uygulamaya girebilirsiniz. Banka başvurusu ile başvuru yapılarak kullandırılacak krediler için başvuru sahibinin kredi notu görüntülenerek onay verilmektedir. Kredi notunuz iyi ise size uygun faiz oranları ile kredi verilecektir. Aynı anda yetkilendirilen krediyi hesabınıza aktarabilirsiniz.

Kredi kampanyasına katılmak size gelir belgesi ibraz etmeden 70.000 TL kredi başvurusunda bulunma şansı verecektir. Kredi için kredi notunun uygun olması gerekmektedir. Kredi notu düşük olanlar düşük limitli kredilere başvurabilir. Bankanın internet sitesi üzerinden online olarak veya SMS göndererek başvuruda bulunabilirsiniz. Krediyi kullanabilir veya kabul edilmesi halinde hesabınıza aktarabilirsiniz.