Paraya Sıkışanlara PTT'den 30 Bin TL Kredi Sözü! İhtiyaç Krediniz Anında Hesabınızda!

PTT, kredi ihtiyacı olanlara hızlı bir şekilde kredi sağlıyor. Üstelik ihtiyaç kredisinde faiz oranları da düşük tutuldu. Güncel olarak PTT'nin yüzde kaç faiz oranı ile kredi vereceği açıklandı. 30 bin TL kredide şartlar belli oldu.

Paraya Sıkışanlara PTT'den 30 Bin TL Kredi Sözü! İhtiyaç Krediniz Anında Hesabınızda!

Kredi çekeceklere özel fırsatlar sunuluyor. 30 bin TL'lik kredide acil nakit ihtiyacınız karşılanacak. Üstelik 36 ay vadede rahatlıkla ödeyebileceksiniz.

PTT resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada acil nakit ihtiyacı olanlar için ihtiyaç kredisi başlatıldığı duyuruldu. Bu kapsamda başvurusu onaylanan 36 aylık vade seçeneğiyle 30.000 TL kredi kullanabilecekler.

PTT KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

PTT'nin ihtiyaç kredisinden 18 yaş üzerindeki herkes faydalanabilecek. Krediye başvurmak isteyenler bizzat PTT şubelerinden ya da SMS yolu ile başvurularını yapabilecekler.

SMS üzerinden başvuru yapmak isteyenlerin mutlaka PTT müşterisi olması gerekiyor. Kredi yazarak boşluk bıraktıktan sonra T.C kimlik numaranızı 3050'ye yolladığınızda SMS üzerinden başvurunuzu tamamlamış olacaksınız. PTT ve Aktifbank'ın ortak düzenlediği kredi kampanyasından faydalanmak istiyorsanız hemen başvurunuzu yapın!