Kamu Bankasından Sıfır ve İkinci El Araç Alacaklara Özel Kredi Duyurusu!

Kamu bankası, sıfır veya ikinci el otomobil satın almak isteyenler için önemli bir kampanya duyurusunda bulundu. Bu sayede araç sahibi olabilir ve taşıt kredisinden yararlanabilirsiniz. Düşük faizli taşıt kredisi şartları nedir?

Kamu Bankasından Sıfır ve İkinci El Araç Alacaklara Özel Kredi Duyurusu!

Taşıt kredisi çekerek araç sahibi olmanız kolaylaşabilir. Bu doğrultuda kamu bankasının düşük faizli kredi kampanyası ön plana çıktı. İşte son olarak bankadan gelen avantajlı taşıt kredisi fırsatı...

Otomobil piyasalarında hem 0 km hem de 2. el araç fiyatlarının artmasının ardından birçok vatandaş uygun finansman seçeneklerini araştırmaya başladılar. Özellikle ödeme planında kolaylık sağlayan ve düşük faiz oranları uygulayan kamu bankaları bu kapsamda yaygın olarak tercih ediliyor.

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Halkbank, ister 0 km ister 2. el araç alacaklar için Yeşil Işık Taşıt Kredisi kampanyası ile uygun faiz oranlarına ve ödeme koşullarına sahip kredi sağlıyor. İsteyenler kredi ödemelerine 3 ay sonra başlayabilecek.

3 AY ERTELEMELİ TAŞIT KREDİSİ

Halkbank yeşil Işık Taşıt Kredisi kampanyası ile otomobil sahibi olmak isteyenlere avantajlı faiz oranlarıyla kredi veriyor. Bu kapsamda 0 ya da 2. el taşıtlar için kullanılacak kredi kapsamında isteyen vatandaşların 3 ay sonra geri ödemelerine başlamaları mümkündür.

Düşük faiz oranlarının uygulandığı kredi kapsamında uygun taksit tutarıyla vatandaşlar kredi şartlarını sağlamaları halinde rahatlıkla ödeme işlemlerini yapabilecekler. Artan otomobil fiyatlarına karşın kamu bankasından gelen taşıt kredisi fırsatı dikkat çekiyor.

HALKBANK 0 KM TAŞIT KREDİSİ

Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi ile vatandaşların rahatlıkla 0 km araç satın almaları sağlanacak. Hem piyasaların canlandırılması hem de vatandaşların hayalini kurduğu araçlara sahip olmaları için uygun oranlara sahip krediler verilecek.

0 km taşıt kredisi kapsamında yüzde 1,59 faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Örnek ödeme tablosuna göre 100 bin TL kredi için 48 ay vadede aylık 3.251 TL taksit oranları görülüyor.

HALKBANK 2. EL TAŞIT KREDİSİ

7 yaşına kadar ikinci el araç satın alımlarında geçerli olmak üzere kullandırılacak kredi kapsamında ise yüzde 1,61 faiz oranları ile kredi verilecek. 48 aya kadar vade seçenekleri uygulanan kredide örnek ödeme tablosuna göre aylık taksit tutarı ise 3.268 TL olarak hesaplanıyor.