Kamu Bankalarından 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi İçin Hamle!

Kamu bankalarından gelecek açıklama ile birlikte temel ihtiyaç kredisi için önemli bir hamle yapılacağı belirtildi. Bu konuda bankaların resmi olarak duyuru yapıp yapmadığı soruluyor. İşte yeni kredi fırsatları...

Kamu Bankalarından 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi İçin Hamle!

Kredi çekmeyi planlayanlar için Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası bir olmaya karar verdi. Temel ihtiyaç kredisi kapsamında 6 ay geri ödemesiz şekilde kredi verilecek mi?

Türkiye'de milyonların merakla beklediği kredi musluklarının ne zaman açılacağı ile ilgili detaylı bilgiler gelmeye devam ediyor. Vatandaşı ilgilendiren yakın konularda son dakika açıklamaları yapılırken bu süreçte de kamu bankalarının sermaye artırımı için başvuru yapmış olduğu, sermaye artırımı ile birlikte kredi paketinin geleceğine de yer verdi.

KOBİ'lere sanayicilere de yönelik gelecek kredi paketinin ardından vatandaşlar için de düşük faizli bir ihtiyaç kredisinin de gelebileceği açıklandı.

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşçu tarafından yapılan son dakika açıklamalarına göre esnaflar ve sanatkarlara 100 milyar liralık yeni kredilerinin de başladığını ve bu süreçte de şirketlere KGF kredilerinin de gelecek hafta başlayacağını ifade etti.

Şenol Babuşçu bu süreçte bireyler için de düşük faizli konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi kampanyasının geleceğini ifade ederken bu süreçte de Ocak ayında açıklanacağını ifade etti.

Şenol Babuşçu tarafından yapılan açıklamalar..

"1. Esnaf sanatkara düşük faizli kredi (Başladı-100 milyar TL kaynak ayrıldı)
2. Şirketlere düşük faizli KGF kredisi(Gelecek hafta başlayacak)
3. Bireylere düşük faizli ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi(Ocak ayında)

Kredi bolluğu sonucu geçici bir refah..."

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Yapılan bu açıklamalar sonrasında ise konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerinin Ocak ayı itibariyle vatandaş ile paylaşılmasının ve tabiri caizse kredi musluklarının sonuna kadar açılması bekleniyor.