İş Bankası Kredi Kartı Olanlara Özel 150 TL Hediye Veriliyor!

İş Bankası'nın yeni kampanyası ile birlikte 150 TL kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Üstelik bunun için en önemli şart kredi kartınızın olması. İş Bankası'nın kredi kartı ile hediyeler sizleri bekliyor.

İş Bankası Kredi Kartı Olanlara Özel 150 TL Hediye Veriliyor!

İş Bankası kredi kartı fırsatı ile birlikte güncel detaylar paylaşıldı. Eğer siz de bunları yaparsanız 150 TL kazanabilirsiniz.

İş Bankası kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Özel banka olmasına rağmen çeşitli kampanyalar gerçekleştiren İş Bankası'nın yeni kampanyası duyuruldu. Bu kapsamda İş Bankası müşterileri 150 TL'ye kadar MaxiPuan kazanabilecek.

Banka müşterilerinin kampanya kapsamında kampanya şartlarını taşıması durumunda temassız özellikli kartlarından yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerinde toplamda 150 TL hediyeye sahip olacak.

İŞ BANKASI 150 TL KAMPANYA ŞARTLARI NEDİR?

İş Bankası müşterileri temassız özellikli kartlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştireceği 150 TL ve üzeri her alışveriş için 10 TL, toplam da ise 150 TL hediye kazanacak.

Bireysel Bankamatik Kartı ile aynı gün içerisinde gerçekleştirilen birden fazla 150 TL ve üzeri alışveriş yapılması durumunda sadece ilk yapılan alışveriş kampanya kapsamında sayılacak.

En fazla 150 MaxiPuan kazanılabilecek kampanyadan aynı müşteri sadece bir kez faydalanabilecek.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerde geri iade yaşanması veya alışverişin iptali sonucunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınabilecek.

Kampanya diğer kampanyalar, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemeyecek.