İng Bank 7.500 TL Ödeme Yapıyor! İng Bank’tan Paranızı Almayı Unutmayın

Bankalar fiyatlarını güncellemeye devam ediyor. Aslına bakılırsa bu güncelleme biraz da yaşam şartları ile doğrudan alakalı olarak karşımıza çıkmakta…

İng Bank 7.500 TL Ödeme Yapıyor! İng Bank’tan Paranızı Almayı Unutmayın

Özellikle İng bank emeklileri unutmayarak güncel promosyon rakamlarını da güncellemeye karar verdi. Kasım ayının son günlerinde karşımıza çıkan güncel promosyon rakamları neler?

İng Bank Güncel Emekli Promosyonu Rakamları

Emekli aylığı 3.499 TL’ye kadar olan emekliler için, 4.500 TL nakit promosyon

Emekli aylığı 3.500 TL – 7.499 TL arasında olan emekliler için, 5.250 TL nakit promosyon

Emekli aylığı 7.500 TL – 9.999 TL arasında olan emekliler için 6.750 TL nakit promosyon ödemesi yapılırken bu rakamın üzerinde olan emekliler içinse 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Güncel Rakamlar Değişmeyecek

Özellikle son dönemlerde emekli promosyonları ile ilgili dikkat ettiğimiz en temel konu başlığının şu olduğunu da belirtmek isteriz. Burada bahsi geçen rakamların 2020 – 2021 ve 2022 yılının başında olan emekliler için güncelleneceğini görmek mümkün olmaktadır.

Özellikle 2020 yılında promosyon için imza atan emekliler de ciddi anlamda fiyat dalgalanması yaşanırken sonraki süreçte imza atan emekliler ise 3 senelik süreye takılıyordu.

Arada bulunan fiyat farkının mahsuplaştırılması için bir dizi anlaşma yapılmasına rağmen sonraki süreçte yani 2022 yılında atılan imzaların bu şekilde bir imkandan yararlanılamayacağının da altını çizmek gerekmektedir.

Tüm Bankalar Bunu İstiyor

Bu durum sadece İng Bank için geçerli olmamakla birlikte tüm bankaların 3 senelik imza atmayı zorunlu kıldığını bu süreç içerisinde maaş rakamlarında artış yaşanması durumunda dahi promosyon anlaşmasının ve alınan rakamın güncellenmeyeceğini unutmamak gerekiyor.

Tüm bankaların bu konuda bir dizi karar aldığını da belirtmek yanlış olmayacaktır. Söz konusu olan promosyon ödemeleri olduğunda devlet bankalarının özel bankalara oranla bir adım geriden takip ettiğini de belirtmek yanlış olmayacaktır.

2023’ü Beklemek Mantıklı mı?

Akıllara gelen bir diğer soru ise maaşlarda ocak ayında yapılacak güncelleme ile birlikte bu rakamların yükseleceğidir. Bu sebeple ocak ayını beklemek mantıklı mı? Sorusu da emekliler tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Bu konuda net bir cevap vermek şu an için pek mümkün görünmüyor.