Halkbank Sıfır Faizli Destek Kredisine İlgi Büyük! 100 bin TL Kredide Faiz Yok!

Halkbank'ın sıfır faizli kredisine olan ilgi yüksek. Bu nedenle bankadan gelen haberle beraber sıfır faizli esnaf kredisi verilecek. 100 bin TL'lik kredide aranan şartlar nelerdir?

Halkbank Sıfır Faizli Destek Kredisine İlgi Büyük! 100 bin TL Kredide Faiz Yok!

Halkbank sıfır faizli kredi veriyor. Esnafa verilecek kredide KOSGEB anlaşmalı olması dikkat çekti. Girişimcilerin de kapsama dahil edildiği belirtildi. Kredi çekmek için hangi şartlar karşılanmalı?

Halkbank yeni destek paketi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kamu Bankası olan Halkbank vatandaşlara destek sağlamaya devam ediyor. Hem maddi hem de manevi açıdan müşterilerin yanında olan Halkbank sıfır faizli destek kredisi ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Kampanya detayları araştırılmaya devam ediyor. İşte Halkbank sıfır faizli kredi kampanyası detayları…

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni kredi kampanyasıyla tüm gözleri üzerine çekti. Vatandaşların yardımına koşan Halkbank 3 farklı kredi paketi ve yüzde sıfır faiz oranları ile herkesin yüzünü güldürdü. 100.000 TL’lik kredi kampanyasında yararlanmak için yapılması gerekenler merak ediliyor.

Kredi ihtiyacı bulunan vatandaşlar için kaçırılmaz bir fırsat sunan Halkbank esnaf kredisi çekecek olan müşteriler için tüm detayları tek tek açıkladı. KOSGEB destekli kredi başvuruları için önkoşullar banka tarafından açıklandı. Pandemi döneminde hizmete sunulan destekler yeni yılda da devam ediyor. İşte Halkbank sıfır faizli kredi kampanyası detayları…

HALKBANK DESTEK PAKETİNİ AÇIKLADI

Kredi ihtiyacı bulunan esnaflar için Halkbank tarafından sunulan destek paketi hakkındaki detaylar paylaşıldı. KOSGEB destekli krediler için sıfır faiz imkanı sunulurken unutulmaya yüz tutmuş meslekler de yeniden canlandırılıyor. Yavaş yavaş unutulan meslekler için ustalık belgesi bulunan ve yeni iş kuracak olan genç girişimciler için 3 farklı faiz oranlarıyla destek kredisi sunuluyor.

ÖDEMELERDEN KİMLER YARARLANAMAZ?

Banka tarafından yapılan açıklama kapsamında açıklamalar içerisinde tanımlanan kurallara uyan esnafların bazı şartlar nedeniyle krediden yararlanamayacağı belirtildi. Kredi ödemelerinden yararlanamayacak olan esnaf ve vatandaşlar şu şekildedir:

Başvuru tarihinden itibaren geçerli olan ve 5 yılda KOSGEB sıfır faizli işletme kredisi alan kişiler destek kredisinden yararlanamaz.

Son 5 yılda deprem, sel, terör gibi olaylara maruz kalan ve acil destek kredisi kampanyasından yararlanan kişiler ödemelerden yararlanamaz.

Diğer kamu kurum ve kuruluşları üzerinden faiz veya hibe desteği alan esnaf ve sanatkarlara da hazine tarafından verilen krediler nedeniyle ödeme yapılmaz.