Halkbank 50 bin TL'den Kredi Dağıtmaya Başladı! Başvuru Yapanlara Özel Kredi Fırsatı!

Halkbank, kredi başvurusunda bulunanlara özel vatandaşlara fırsatlar sağlıyor. İhtiyaç kredisi çekecekseniz bu fırsatı kaçırmayın. Peki hangi şartları karşılamanız gerekiyor?

Halkbank 50 bin TL'den Kredi Dağıtmaya Başladı! Başvuru Yapanlara Özel Kredi Fırsatı!

Halkbank, daima en iyi kredi fırsatını sunmak için elinden geleni yapıyor. Aylık düşük faizlerle yüksek miktarda kredi çekmenizi sağlayacak kampanya duyuruldu.

Enflasyon oranlarının artış gösterdiği şu dönemde zamlar ise peş peşe gelmeye başladı. Vatandaşların alım gücü her geçen gün düşerken ihtiyaç kredilerine yoğun ilgi gösterildi. Bunun üzerine Halkbank harekete geçti. Halkbank'tan düşük faizli ihtiyaç kredisi için merak edilenler haberimizde yer almaktadır

HALKBANK KREDİ FIRSATI

Kişilerin nakit ihtiyacını karşılaması adına harekete geçen Halkbank, bireysel tüm nakit ihtiyaçlarına karşılık olarak düşük faizli kredi fırsatı sundu. Yüzde 1,94 faiz oranıyla beraber 50 bin TL'ye kadar kredi verilirken 36 ay imkanı sunuluyor. Aynı zamanda 50.001 ve 100 bin TL aralığında ki krediler için ise 24 ay verilirken 100.001 TL üzeri tutarlar için ise sağlanan vade sayısı 12 ay olarak belirlendi.

HALKBANK KREDİ ÖDEME KOŞULLARI

Kredi aylık yüzde 1,94 faiz oranı üzerinden tahsis ücretli olarak 12, 24 ay ya da 36 ay vadeli kullanıma sunuluyor. Kredi ödemeleri ise kişinin isteğine göre farklılık gösterebilir.

-Aylık eşit taksitli,

-Artan taksitli,

-Azalan taksitli,

-3 ayda bir eşit taksitli,

-Serbest ödemeli.