Garanti'den borç kapatma kredisi! 60 ay vadeli 100.000 TL imkanı

Garanti Bankası borç kapatma kredisi ile karşımıza çıktı. Bankadan gelen açıklamaya göre 60 ay vade imkanı ile 100.000 TL ödeme sağlanıyor. Vatandaşlar 3 ay ertelemeli olarak bu kredi seçeneğinden yararlanabiliyor.

Garanti'den borç kapatma kredisi! 60 ay vadeli 100.000 TL imkanı

Garanti Bankası tarafından yapılan kampanya birçok kişi tarafından araştırılıyor. 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı tanıyan Garanti BBVA, %1.91 faiz oranıyla bankalara bulunan borçlarınızı ödeme olanağı sağlıyor. Garanti Bankası'ndan çektiğiniz borç kapatma kredisi için ödemeleri 3 ay sonra yapabilirsiniz. İşte Garanti BBVA kredi kampanyası hakkındaki tüm detaylar…

GARANTİ BBVA BORÇ KAPATMA KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Garanti BBVA tarafından başlatılan borç kapatma kredi başvuruları Garanti şubeler üzerinden yapılmaktadır. Kimlik ve gelir belgesi ile şubelere giden vatandaşlar borç kapatma kredi başvurusunda bulunabilir. Bu kapsamda başvurular kredi notu ve diğer kriterler ölçüsünde değerlendirmeye alınır. Başvuru sonucunda onay alan müşterilerle hemen iletişime geçilerek ödemeleri hesaplarına aktarılır.

para-2.jpg

Garanti Bankası borç kapatma kredisi faiz, vade ve diğer tüm konularda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Garanti Bankası üzerinden kredi faiz oranlarını detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte ihtiyaç kredileri ve diğer kampanyalar hakkında da bilgi almak için Garanti resmi internet sitesini kullanabilirsiniz.