Emekliye Faizsiz Kredi Veren Bankalar Listelendi! Yüzde 0 Faizli Kredi Anında Hesabınızda!

Emekliler, faizsiz bir şekilde kredi çekebilecek. Eğer aşağıdaki bankalara mobil uygulamanız ile müşterisi olursanız kampanyaya katılım sağlayabiliyorsunuz. Üstelik verilecek kredinin miktarı da belli oldu.

Emekliye Faizsiz Kredi Veren Bankalar Listelendi! Yüzde 0 Faizli Kredi Anında Hesabınızda!

Emekliyseniz kredi konusunda bir adım öndesiniz. Birçok banka, yeni kredi kampanyası düzenledi. Faiz olmadan nakit avansınızı rahatlıkla çekebileceksiniz.

Emekliler için bankalar 2 ayrı kredi kampanyası düzenliyor. Maaşını bankaya taşıyanlar için düşük vade ve faiz imkanlı krediler sunulurken, diğer kategorideki emekliler için şartlar diğer müşterilerle aynı oluyor. Peki, emekliye uygun imkanlı kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar...

Önceki senelerde Albaraka Türk ile Kuveyt Türk bankaları emekliler için özel kredi kampanyasına imza atmıştı. Şuanda da birçok özel banka emekliler için hazırladığı özel kredi kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Özel bankaların hazırladıkları kredi kampanyaları için sundukları şartlar da oldukça uygun. Özel bankalar emekliler için genellikle 50.000 TL'yi bulan kredi kampanyası başlatıyor. Bu kampanyalarda bazı bankalar erteleme hakkı verirken bazı bankalar da vermiyor. Faiz oranları ise 24 ile 36 ay arasında değişiyor.

AKBANK FAİZSİZ NAKİT AVANS FIRSATI

Akbank, mobil uygulamadan müşteri kaydı yaptıran emeklilere yüzde 0 faiz oranlı 10.000 TL'lik taksitli nakit avans veriyor.

DENİZBANK FAİZSİZ NAKİT AVANS FIRSATI

Denizbank'ta aynı Akbank gibi mobil uygulamadan bankaya gelenlere faizsiz 5.000 TL'lik taksitli nakit avans veriyor. Banka ayrıca müşterilerine bir senelik BluTV üyeliği de hediye ediyor.

FİNANSBANK O DÖNEM BORCUNUN FAİZİNİ SİLİYOR

Finansbank, CardFinans ile QNB First bireysel kartıyla kampanyaya katılan müşterilerine, altı ekstre dönemi süresince, kampanya için kullanılan kredi kartının ekstresindeki taksitsiz nakit avans bakiyesinin 500 TL'sine faiz işlemi uygulamıyor.