Emeklilere Borç Kapatma Kredisi Müjdesi! Borcunuz Varsa Bu Bankalar Silecek!

Borcu olanlara özel borç kapatma kredisi müjdesi verildi. Emekliler, bazı bankalar aracılığıyla borçlarını tek çatı altında toplayabilecek. Üstelik uygun faiz koşulları ve yüksek kredi miktarlarıyla bunu sağlamak mümkün.

Emeklilere Borç Kapatma Kredisi Müjdesi! Borcunuz Varsa Bu Bankalar Silecek!

Emeklilere verilen müjde ile birlikte kredi çekerek borçlarını kapatabilecekler. Borç kapatma kredisi veren bankalar hangileridir?

Emeklilerin çektiği kredileri geri öderken zorlanması durumunda kredi imkanı sağlayan kamu bankalarına artık özel bankaların da katılacağı öğrenildi.

ING, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, QNB, Akbank, Garanti gibi bankalara borcu olan ve ödemekte zorluk çeken emekliler için borç kapatma kredisi kampanyası başlattı.

Emekliler için verilen bu fırsattan tüm emekli vatandaşlar yararlanabilecek. Bu sayede borçlarını kapatarak tek bir bankaya borç ödeyerek biraz nebze rahatlama fırsatı bulabilecek.

Sadece emekliye özel olan bu fırsat için emekli olan vatandaşlar bir çok farklı şekilde kredi başvurusunda bulunabilir.

İlgili bankaya giderek müşteri temsilcisinden form alarak gerekli alanları eksiksiz bir biçimde doldurarak başvuruda bulunabileceği gibi, online bankacılık üzerinden emekliye özel kredi kampanyasıyla da başvuru yapılabilir.

Online bankacılık üzerinden ilgili bankanın uygulamasında 'emekli' araması yapıp açılan bağlantı altında yer alan emeklilere özel banka kredisi seçeneğini seçerek hızlıca kredi başvurusunda bulunmak mümkün.

Akbank Borç Kapatma Kredisi: Yüzde 2,26 faiz, 446 TL aylık ödeme, 16 bin 114 TL toplam kredi

Aktif Bank Borç Kapatma Kredisi: Yüzde 3,19 faiz, 528 TL aylık ödeme, 19 bin 58 TL toplam kredi

CEPTETEB Borç Kapatma Kredisi: Yüzde 1,64 faiz, 395 TL aylık ödeme, 14 bin 287 TL toplam kredi

Enpara.com Borç Kapatma Kredisi: Yüzde 1,99 faiz, 424 TL aylık ödeme, 15 bin 253 TL toplam kredi