Emeklilere 50 bin TL Kredi Fırsatı! Emekli Maaşıyla Avans Ödemesi!

Emeklilere yüksek miktarda kredi veren ve düşük faiz alan bankalar listelendi. Özel bankalar listede yerini aldı. Akbank'ın sunduğu son kredi kampanyası ise emeklilerin ilgi odağı haline geldi.

Emeklilere 50 bin TL Kredi Fırsatı! Emekli Maaşıyla Avans Ödemesi!

Emekliler için verilen kredilerle ilgili güncel gelişmeler yaşandı. Son zamanlara damgasını vuran Akbank, emekliye avans sürprizinde bulundu. 50 bin TL'lik kredi için düğmeye bastı.

Emeklilere sunulan krediler ikiye ayrılıyor. Maaşını bankaya getirme sözü verenlere tanınan kredilerin faizleri ve vade oranları oldukça uygun oluyor. Hatta bazı bankalar faizsiz olarak emeklilere maaşının 3 katı kadar kredi kullanma imkânı veren bankalarda mevcut. Bunun haricinde maaş getirmelerini istemeyen sadece kredi notu üzerinden verilen kredilerde bulunmaktadır. Bütün seçenekler emekliler için uygun şartlarda kredi verilmesini sağlıyor.

Özel Bankalardan Kredi Gelecek mi?

Geçtiğimiz yıllarda Albaraka Türk ve Kuveyt Türk bankalarının da arasında olduğu birçok özel banka emeklilere özel kredilerini tanıtmışlardı. Günümüzde de özel bankaların emeklilere özel krediler yapabilmesi olası duruyor.

Özel bankaların şartları içinde makul denilebilir. Bankaların emekliler için sunduğu kredilerin limitleri kamu bankaları gibi 50.000 TL civarında oluyor. Kimi bankalar erteleme hakkı tanırken erteleme hakkı tanımayan bankalarda mevcut. Kredi faiz oranlarına bakınca da kimi bankaların 24 aya kadar taksit imkânı tanıdığı görülüyor. Fakat 36 aya kadar kredi faizlerini yükseltmiş bankalarda mevcut.

Akbank Faizsiz Kredi

akbank.jpg