Emekli Olana 70 bin TL'lik İhtiyaç Kredisi Avantajı!

Emekliler, PTT'den 70 bin TL ihtiyaç kredisini çekebilecek. Üstelik faiz oranı ve vade sayısı hakkında da bilgi verildi. Kısa sürede paranın hesaba yatmasını istiyorsanız PTT Bank'ın bu kredi kampanyasını kaçırmayın.

Emekli Olana 70 bin TL'lik İhtiyaç Kredisi Avantajı!

PTT Bank'tan gelen haberle birlikte emekli maaşı müşterileri adeta bayram edecek. Çünkü kredi miktarı ve faiz oranı konusunda önemli bir öncelik tanındı. Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu kredi fırsatında.

PTT Bank, emekli maaşı müşterilerine uygun faizlerle kredi vereceği müjdesini verdi. 1250 lira ile 80 bin lira arasında 12-24 ve 36 ay vade seçeneği ile sunulan paketin detayları haberimizde.

PTT’den yapılan açıklamaya göre, emekli müşterilerin PTT iş yerlerine kimlik belgeleriyle başvuru yapması yeterli olacak. Bunun yanında bir de başvuru formlarını doldurmaları gerekiyor. Sonrasında ise kredinin onay aşaması var. Aynı gün içerisinde onaylanması mümkün olan krediler için PTT şubelerine gidilmesine gerek yok.

SMS ile Başvuruda Bulunmak İçin:

PTT emekli maaşı müşterileri PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numaralarını girerek 3050’ye SMS göndermeniz yeterli.

Eğer başvuru onaylanırsa başvuru sahibi müşteriye SMS ile bilgi verilecek ve krediler ATM, mobil ve PTT internet bankacılığı aracılığı ile kullandırılacak.