Denizbank'tan TC Kimlik ile Kredi Fırsatı! Başvurusunu Yapan Kredisini Alıyor

Denizbank'ın sunduğu kredi fırsatı dikkat çekti. Pek çok bankanın yanı sıra Denizbank daha fazla ön plana çıkıyor. Üstelik kredi başvuru yöntemleri çok daha kolay ve kimliğinizin olması yeterli.

Denizbank'tan TC Kimlik ile Kredi Fırsatı! Başvurusunu Yapan Kredisini Alıyor

Denizbank ve Akbank üzerinden kimlik ile kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 36 ay vade fırsatına sahip olan Akbank, müşterilerine en avantajlı kredi deneyimini yaşatmak istiyor.

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar Akbank üzerinden işlemlerine hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir.36 ay vade seçeneği ile dikkat çeken Akbank, vatandaşların cep telefonları üzerinden mesaj atarak kampanyaya dahil olabileceğini belirtti. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar internet bankacılığı uygulamasından da ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir.

Akbank kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler bankaya gitmeye gerek kalmadan hızlı bir şekilde sonuç alabilmektedir. Internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ya da SMS ile kolay bir şekilde başvuru yapabilirsiniz.

SMS ile ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen müşteriler kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak, 4455’e mesaj göndererek Kredi başvurusunu tamamlayabilir.

DENİZBANK SMS BAŞVURUSU

DenizBank'tan müşterilerini sevindiren açıklama geldi. Denizbank üzerinde kayıtlı olan Cep telefonunuz ile kısa mesaj atarak ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak isteyen vatandaşların Kredim yazdıktan sonra boşluk bırakarak kimlik numarasını yazarak 3280’e mesaj gönderebilirsiniz.