CepteTEB Kartını Kullananlara 500 TL Bonus Ödemesi Yapılıyor!

TEB'in kampanyası ile birlikte 500 TL'lik bonusu hesabınıza aktarabilirsiniz. Üstelik CepteTEB uygulaması üzerinden basit işlemler yaparak bunu sağlayacaksınız. İşte bankanın yeni kampanyası...

CepteTEB Kartını Kullananlara 500 TL Bonus Ödemesi Yapılıyor!

Yapacağınız harcamalarla birlikte önemli bonuslar kazanabiliyorsunuz. Çeşitli alanlardaki alışverişlerinize özel CepteTEB uygulaması size 500 TL'ye kadar bonus kazandıracak.

Dijital bankacılık sektörünün parlayan yıldızlarından birisi olan CepteTEB, 2022 yılı boyunca hem kart kampanyaları hem de düşük kar payına sahip kredi kampanyaları ile vatandaşların bütçelerine destek oldu. Emekli, çalışan, genç ayrımı yapmadan her kesim için birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren dijital banka, 2023 yılına girilmesi ile birlikte hem mevcut kampanyalarını güncelledi hem de kampanyalarının arasına yenilerini ekledi.

Bir süredir dijital bankacılığa olan ilginin artmasını fırsat bilerek birbirinden farklı kampanyalar geliştirerek müşteri sayısını artırmayı başaran dijital banka CepteTEB, 2023 yılına hızlı bir giriş yaptı. Hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşterileri için avantajlı kampanyalar geliştiren banka, ocak ayı itibari ile bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Kampanyası için bir geçerlilik tarihi vermeyen banka, yalnızca mevcut müşterilerinin başvurularına açık olan yeni kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

CEPTETEB SÖZÜNÜZE BONUS KAMPANYASI OCAK 2023

Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olan ve şube masrafı olmamasından ötürü elde etmiş olduğu karı müşterileri ile paylaşan CepteTEB, yeni yıla hızlı bir giriş yaptı. Farklı kategoriler altında onlarca kampanya sıralayan dijital banka, mevcut müşterileri için yeni bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu.

Düzenlemiş olduğu yeni kampanyası kapsamında mevcut CepteTEB kartları ile aylık harcama sözü veren tüm müşterilerine TL hediyesi vereceğini belirten dijital banka, harcama sözüne göre değişiklik gösteren hediye tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • 2 bin TL’lik harcama sözüne: 50 TL
  • 3 bin TL’lik harcama sözüne: 100 TL
  • 4 bin TL’lik harcama sözüne: 157,5 TL
  • 7 bin 500 TL’lik harcama sözüne: 250 TL
  • 10 bin TL’lik harcama sözüne: 500 TL

CEPTETEB SÖZÜNÜZE BONUS KAMPANYASININ AYRINTILARI

Dijital banka CepteTEB’in düzenlemiş olduğu Sözünüze Bonus kampanyasına, bankanın mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabilmektedir. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir. Söz konusu hediye TL’ler bir kereliğe mahsus olmak üzere hesaplara aktarılır. Sözün geçerlilik süresi 12 aydır.