Bu İhtiyaç Kredisinin Faizi Çok Düşük! Emekliye Özel Avantajlı Kredi Teklifi!

Emeklinin rahatlıkla yararlanması için oluşturulan kredi teklifi dikkat çekiyor. Halkbank'ın son zamanlara damgasını vuran ihtiyaç kredisinde faiz oranı iyice düştü. İşte ihtiyaç kredisinde son durum...

Bu İhtiyaç Kredisinin Faizi Çok Düşük! Emekliye Özel Avantajlı Kredi Teklifi!

100 bin TL'lik dev ihtiyaç kredisinde emekliye sürpriz yapıldı. Pek çok emekli vatandaş, maaşını kullanarak kredi kampanyasına katılmak istiyor. 24 ay vadeli ve düşük faizli kredide son durum nedir?

ihtiyaç kredisi kampanyası ile emeklilere ihtiyaçlarını karşılamak üzere 5 farklı ödeme planı ile kredi imkânı sağlanıyor. 24 ay vade kapsamında ve %1.79 faiz oranıyla verilecek ihtiyaç kredisi başvuru şartları da belli oldu.

Banka kendi emekli müşterisi olanlara ve maaşını Halkbank’a taşıma taahhüt eden emeklilere bu imkânı sağlıyor. Emekliye özel hazırlanan bu paket uygun geri ödeme seçenekleriyle sunuluyor.

Kolay kredi başvuru seçeneklerini inceleyen vatandaşlar için Halk bank SMS başvuru yöntemini kullanabilir.

T.C. Kimlik numarası, gelir bilgisi ve talep tutarı ile 3452 ye mesaj yoluyla başvurmak yeterli. Ayrıca şubeye giderek kredi başvurusu yapılabilir.

100 Bin TL için 24 ay ödeme planı, Halk bank müşterilerine 100.000 TL ve 24 ay vade imkânı, aylık faiz oranı 1.79 oluyor. Tahsis ücreti dâhil edildiğinde 525 TL tahsis ücreti ödeniyor. Bu durumda aylık ödemeler 5.430 TL oluyor.