Birikmiş Paranızı Hemen Alabilirsiniz! PTT’den 20 Bin TL’ye Kadar Toplu Para Fırsatı!

Yarısı ülkemizdeki çok sayıda kuruluştan gelse de, bu ödemelerin takibi için e-devlet kullanılmaktadır. Özellikle SGK, sağladığı yardım miktarını istikrarlı bir şekilde artırmaktadır.

Birikmiş Paranızı Hemen Alabilirsiniz! PTT’den 20 Bin TL’ye Kadar Toplu Para Fırsatı!

İşte düzenli sosyal yardım alarak ne kadar para biriktirdiğinizi öğrenmek için atmanız gereken adımlar. SGK üzerinden başvuran ihtiyaç sahibi ailelerin e-devlet üzerinden değerlendirileceği, ödemelerini yıl sonuna kadar almayanların paralarının hesaplarından kesileceği belirtildi. İnsanlar daha sonra toplanan parayı araştırmaya başladılar. TC kimlik numarası ile biriken para miktarına buradan oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Yardım Ödemelerini Sorgulamak

Sosyal Güvenlik Bakanlığı bireysel ödemeleri denetler. Bu durumda öncelikle e-devlet platformuna TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak kayıt olmanız gerekmektedir. Arama alanına SGK yazıp e-devlete giriş yaptıktan sonra arama yaptıktan sonra anında SGK sistemine giriş yapmış olacaksınız. Eğer ödemeniz gereken bir ödeme varsa, kişisel ödemelerinizi kontrol edebilirsiniz. Ödemeler, ödemenin ekranda belirmesinden itibaren 10 iş günü içerisinde talepte bulunan kişinin banka hesabına gönderilmelidir.

SGK Şahıs Ödemeleri

  • Bakıcıya ödeme yapmak
  • Doğum izni
  • Tazminat
  • Özel izin
  • İş görmezlik

Yukarıda belirtilen ödemelerin belirli bir kullanım durumu vardır. Bazı ödemeler her gün fayda sağlarken bazıları altı ay sonra tamamlanıyor. Bu nedenle e-devlet üzerinden SMS mesajlarına izin vererek bilgi alabilirsiniz.

PTT 40.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

40.000 TL kredi çekmek isteyen vatandaşlar, paraya ihtiyacı olan vatandaşlar kimlik ve gelir belgeleri ile en yakın PTT şubesine giderek işlemlerini tamamlayabiliyor. PTT'den kredi kullanmayı planlayan kişiler beş dakika gibi kısa bir sürede başvurularını gerçekleştirerek, özellikle bankalar aracılığıyla gerçekleştirdikleri kredi işlemlerinden hızla yararlanmalarını sağlıyor. PTT'den kredi kullanan vatandaşlar, aynı gün yardım ödemelerini alabilmek için şubelere uğramadan işlemlerini beş dakikadan daha kısa sürede tamamlayabiliyor.

PTT İhtiyaç Kredisi kampanyasından yararlanmak için mobil cihazınızdan SMS göndermek isterseniz PTT yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik Numaranızı 30 50'ye göndererek bankadan başvuru formu doldurabilirsiniz. PTT 30 50 numarasına gelen mesajda Aktif Bank tarafından değerlendirilecek ve kredi talebiniz onaylanırsa bu ödemeler 5 dakika içerisinde hesabınıza geçecektir.