Başvuru için son fırsat! PTT'den 40.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi

PTT ihtiyaç kredisi duyurusu ile karşımıza çıktı. Acil nakit ihtiyacı çeken vatandaşlara 40.000 TL nakit desteği verileceği açıklandı. Emeklilere yönelik kredi kampanyasında başvuru için son günlere girildiği belirtildi.

Başvuru için son fırsat! PTT'den 40.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi

Emekli vatandaşlar Aralık ayı sonuna kadar 40.000 TL'ye kadar destek alabilecek.Emekli vatandaşların kendi emekli maaşlarına ek olarak alabilecekleri bu emekli maaşları da bankaların sunduğu imkanlardan biri. 2022 yılı bitmeden emeklilerin nakit para alabilmesi için elverişli koşullar açıklandı. 36 ay vadeye varan taksit seçenekleri ve 3 ay gecikmeli kredi kampanyasından faydalanmak isteyenleri için detaylar haberimizde..

40 BİN TL KREDİ DESTEĞİ BAŞVURUSU

Emekli maaşını PTT'den alan tüm emeklilere 40 bin TL tutarında bir destek kredisi verileceği açıklandı.

para-5.jpg

PTT, emekli maaşı sahiplerine kredi koşulları kapsamında nakit ödeme yapacak. Cep telefonlarından 3050 kısa mesaj mesaj bölümüne 'Kredi' yazdıktan sonra boşluk bırakılarak TC kimlik numarası girilerek gönderilmektedir. Bu başvuru sonrasında 40.000 TL'lik kredinin onaylanması ile 36 ay vadeli ödeme planı hazırlanacaktır.

Ayrıca; Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşı alan vatandaşlar, banka şubeleri aracılığıyla bankanın internet sitesini kullanmaları halinde uygulama üzerinden 40.000 TL kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.