Akbank'tan 75.000 TL kredi imkanı! Bankamatik kartı olanlar alıyor

Akbank bankamatik kartı olan tüm müşterilerine 75.000 TL kredi desteği sağlıyor. Düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanından herkes yararlanabiliyor. Üstelik şubeye gitme zorunluluğu tamamen ortadan kalkıyor! Hızlıca siz de başvuru yapabilirsiniz.

Akbank'tan 75.000 TL kredi imkanı! Bankamatik kartı olanlar alıyor

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada kredi kartı ve bankamatik kartı kullanan vatandaşlar 75 bin lira kredi imkânından faydalanarak istedikleri zaman kredi ödemeleri alabilmektedir. Akbank nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için başlatmış olduğu bu kampanyalarda Kredi işlemlerini gerçekleştireceği ve banka şubelerine gitmeden işlemlerini hızlı bir şekilde yapabileceği kampanya dahilinde uygun ödemeler ile birlikte kredi işlemleri yapılmaktadır.

Akbank kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka kredi politikalarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız sizler de başvurunuzu gerçekleştirmek için banka müşterisi olmanız durumunda Akbank direkt uygulaması üzerinden dilediğiniz zaman kredi başvurusunda bulunabilir ve Akbank direkt uygulaması üzerinden yapmış olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurusunda gelir belgesiz olarak kredi onayı alabilirsiniz.

2022/11/10/para-5.jpg

Akbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için başlatmış olduğu kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilere 5 dakika içerisinde sonuç vereceği bir kredi kampanyası duyurdu. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda işlemlerini gerçekleştirerek Kredi ödemelerini hızlı bir şekilde yapabilecek.

Akbank SMS ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız Kredi yazıp boşluk bırakıp t.c kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeniz durumunda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olursunuz. Akbank direkt uygulaması üzerinden de işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara verilecek olan 75 bin lira kredilerde 25 ay vadeye kadar sizlere krediye imkanı sağlanmaktadır.