Akbank'tan 25.000 TL kredi desteği! Bu fırsat kaçmaz

Akbank acil nakit ihtiyacı çekenlere 25.000 TL kredi veriyor. Günde 37 TL, ayda ise 1000 TL taksitle siz de bu imkandan yararlanabilirsiniz. Başvuru şartları resmen açıklandı.

Akbank'tan 25.000 TL kredi desteği! Bu fırsat kaçmaz

Akbank'ın yeni kredi kampanyası ile beraber günlük ortalama 37 TL'ye ve aylık da 1000 TL'lik ödeme ile ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Faiz oranı düşük olan krediden yararlanmak için başvuru yapmanız gerekiyor. Akbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi hakkında güncel detaylar aktarıldı.

36 Ay Vadeli 25 bin TL Kredi!

Akbank'ın 36 ay vadede ödeyeceğiniz ihtiyaç kredisinde 25 bin TL'lik krediye sahip olabilirsiniz. Üstelik ihtiyacınıza göre daha fazla kredi çekmeniz de mümkündür. Ancak 25 bin TL kredi için yapılacak ödeme ortalama 1000 TL iken, günlük de 37 TL civarına tekabül etmektedir. Başvuru için mobil uygulamayı veya banka şubesini tercih edebilirsiniz.

para-6.jpg

Mobil Uygulamadan Kredi Başvurusu

Akbank'ın mobil uygulamasını kullanarak kredi başvurusunda bulunmak için öncelikle uygulamaya giriş yapmalısınız. Sonrasında ise Size Özel Kampanyalar bölümü üzerinden kredi tekliflerini inceleyebilirsiniz. Ön onaylı 40 bin TL kredi çekmeniz de mümkündür. Başvurunuza onay verildiği vakit hızlı bir şekilde kredinizi hesapta görebilirsiniz.