Akbank'tan 1.000 TL para hediyesi! Kazanmak oldukça kolay, herkes alabilir

Akbank tüm müşterilerine 1.000 TL para hediyesi gerçekleştiriyor. Bu imkandan yararlanmak ise oldukça basit! Yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak sizler de bu fırsattan faydalanabilirsiniz.

Akbank'tan 1.000 TL para hediyesi! Kazanmak oldukça kolay, herkes alabilir

Akbank'tan 1.000 TL para hediyesi ödemeleri başladı. Çok kolay bir şekilde bu fırsattan yararlanabilirsiniz! Herkes katılabiliyor...

Davet kodu alan müşteriler Akbanklı olduktan sonra davet kodu gönderebilmektedir. Akbank mobil uygulaması üzerinden ya da online şube üzerinden Akbanklı ol sekmesine tıklayarak davet kodu ile Akbanklı olabilirsiniz. Davet kodu yazıldıktan sonra 200 TL ve üzeri harcamalarda chip para kazanma imkanınız bulunuyor. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar…

akbank3.jpg

AKBANK DAVET KODU NASIL ALINIR?

Akbank tarafından sunulan davet kodu kampanyası oldukça dikkat çekiyor. Davet kodu alamayan kişiler ne yapması gerektiğini araştırıyor. Davet kodu almak için izlemeniz gereken Yollar şu şekildedir:

Akbank mobil uygulamasına ya da online işlemler sayfasına giriş yapınız.

Kampanya bölümüne gidiniz.

Burada yer alan davet et ve kazan seçeneğine tıklayınız.

Davet kodu oluştur dedikten sonra kendi kodunuz oluşturulacaktır.

Davet kodu ise kayıtlı bulunan telefon numarasına SMS yolu ile gönderilecektir.

Sms ile gönderilen davet kodu için 15 dakika kadar bir süre veriliyor. 15 dakika içerisinde davet kodunuz gönderilecektir. Ancak davet kodu alamayan kişiler iletişim bilgilerini kontrol etmelidir. Yanlış kayıtlı olan telefon numaraları SMS alamaz.

para-2.jpg

AKBANK DAVET KODU NASIL GÖNDERİLİR?

Davet kodu göndermek isteyen kişiler ne yapması gerektiğini araştırıyor. Ancak davet kodu göndermek için yapmanız gereken ekstra bir işlem yoktur. Davet kodu alan kişiler bu kodu tanıdıkları ile paylaşabilmektedir. Yeni Akbanklı olacak kişiler üyelik işlemlerinde davet kodu kısmına gönderilen davet kodunu girmesi gerekiyor. Davet kodunun gerilmesi ile birlikte işlemleri tamamlanmış olacak. Tamamlanan işlemlerden sonra 200 TL chip para kazanabilirsiniz. Karta para yükleme işlemleri de oldukça kısa bir sürede yapılmaktadır.