500 TL'lik Müjdeli Haber: Elektrik, su, telefon veya doğalgaz faturası ödeyen yurttaşlarımıza duyrulur

Elektrik, su, telefon veya doğalgaz faturası internet bankacılığından ödeyen tüm vatandaşlara duyuruldu. İşte haberin detayları...

500 TL'lik Müjdeli Haber: Elektrik, su, telefon veya doğalgaz faturası ödeyen yurttaşlarımıza duyrulur

Elektrik, su, telefon veya doğalgaz faturası ödeyen vatandaşlar için ilan edildi. Duyuruya göre, 31 Aralık'a kadar Türkiye genelinde Garanti BBVA Cep'ten ilk kez faturaları için otomatik ödeme talimatı veren 500 müşteriye çekilişle 500 TL Bonus kazanma fırsatı sunulacak.

Bankalar, fatura ödemelerini evden alan müşterileri için zaman zaman kampanyalar düzenliyor. Garanti BBVA da yıl sonunda otomatik ödeme kampanyasını duyurdu. İnternet sitesi üzerinden bir açıklama yapan banka, müşterilere 500 TL bonus kazanma şansı verileceğini duyurdu. Çekilişe katılmak isteyen müşteriler için detaylar tek tek açıklandı.

Kampanya koşulları şöyle açıklandı:

Bu kampanya T. Garanti Bankası A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 09.12.2022 tarihli ve E-40453693-255.01.02-28702 sayılı izni ile 10.12.2022 (Saat:00.01)-31.12.2022 (Saat:23.59) tarihleri arasında düzenlenmektedir.

Çekiliş 17.01.2023 tarihinde saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Garanti BBVA mobil bankacılık kanalını kullanarak hesaptan veya kredi kartından ilk kez otomatik ödeme talimatı veren Garanti BBVA bireysel müşterilerine vermiş oldukları her elektrik, su, doğalgaz ve cep telefonu fatura ödeme talimatı için çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım ilk kez otomatik ödeme talimatı verilen elektrik, su, doğalgaz ve cep telefonu kategorilerinin her biri için 1, toplamda 3 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Kampanya döneminde aktif olan fatura ödeme talimatının iptal edilerek tekrar verilmesi durumunda kampanyaya dahil edilmez. Kampanya Garanti BBVA bireysel müşterilerine yöneliktir.

Çekilişte, 500 kişiye ₺500 değerinde Bonus Puan ikramiyesi verilecektir. Kazanılan Bonus’lar 31.10.2023 tarihine kadar Bonus üye iş yerlerinde kullanılabilir, kullanılmayan Bonus’lar 31.10.2023 tarihinde geri alınacaktır.

Fatura ödeme talimatı kredi kartı ile verildiyse kredi kartına, hesaptan verildiyse banka kartına yüklenecektir.

Yüklenen Bonus’lar nakde çevrilemez. Kamu ve Vergi Ödemeleri sektöründeki üye iş yerlerinde ve kuyumculuk sektöründeki üye iş yerlerinde kullanılamaz, bankacılık işlemi yapılamaz, devredilemez ve talihli dışında kullanılamaz.

Çekiliş sonuçları 23.01.2023 tarihinde Türkiye Gazetesi’nde yayınlanacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden T. Garanti Bankası A.Ş. sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.

Asil talihlilerin 7.02.2023, yedek talihlilerin ise 22.02.2023 tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile [email protected] mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihlere kadar başvurmayan ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez ve nakde çevrilemez.

T.Garanti Bankası A.Ş. ve Garanti Bankası iştirakleri çalışanları, kampanya bitiş tarihi itibari ile teknik inceleme sonucunda T.Garanti Bankası’ndan idari veya kanuni takibe konu müşteriler, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları, tüzel kişiler ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. KDV ve ÖTV dışında tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.