30 bin TL İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Zamanı Geldi! Acil Kredi Lazım Diyorsanız Buraya!

30 bin TL'lik acil ihtiyaç kredisi için müjdeli haber verildi. Kredi çekecekler bu fırsatı kaçırmamalı. Yılbaşı gelmeden bankalar tek tek ihtiyaç kredilerini sıralıyor.

30 bin TL İhtiyaç Kredisi İçin Başvuru Zamanı Geldi! Acil Kredi Lazım Diyorsanız Buraya!

Bir an önce kredi çekmek istiyorsanız QNB Finansbank ve Akbank'ın kredi kampanyalarına göz atabilirsiniz. Güncel olarak kullanıcılara kredi fırsatı sunan bankalardan gelen açıklamaları aktaralım. İşte son kredi kampanyaları...

Acil nakit ihtiyacı olanlara özel QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi. Banka tarafından verilen krediyi almak isteyenlerin T.C kimlik numaraları ile başvuru yapması yeterli. T.C kimlik numarasından yapılan sorgulama sonucu olumlu çıkanlar anında kredilerini alabilecek.

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Krediden faydalanmak isteyenler başvurularını 5030'a kısa mesaj yollayarak yapabilecek. Başvuru işlemi tamamlayanlara başvuru sonuçları kısa sürede SMS ile bildirilecek.

AKBANK DA KREDİ İMKANI SUNDU

Bir başka ihtiyaç kredisi veren banka da Akbank oldu. Bankanın 30.000 TL'lik ihtiyaç kredisi için de başvurular SMS üzerinden yapılarak T.C kimlik numarasından yapılan sorgulamanın ardından sonuç iletiliyor.

Yılın son fırsatı olarak değerlendirilen ihtiyaç kredilerinin detayları ve başvuru şartları bankaların resmi internet siteleri üzerinden açıklandı.