0.99 faizle Akbank 7.000 TL kredi desteği sunuyor

Akbank emekli vatandaşlar için sevindiren bir haberle karşımıza çıktı. Bankadan gelen açıklamaya göre emeklilere 7.000 TL'lik kredi desteği sağlanıyor. Bu kredide 0.99 faiz oranı sunuluyor.

0.99 faizle Akbank 7.000 TL kredi desteği sunuyor

Beklenen son dakika açıklaması Akbank tarafından geldi. Emekli banka müşterilerine 7.000 TL ödeme yapılıyor!

Emekli vatandaşların, özellikle maddi olarak sıkıntı yaşadıklarını bankalar uzun zamandır farkındadır. Bu nedenle özel bankalar emekli vatandaşlar için özel kampanyalar düzenleyerek nakit sıkıntısı yaşayan kişiler için bütçe rahatlaması yönünde adımlar atmaya devam etmektedir. Bilindiği gibi emekli promosyonları ve emeklilere özel olarak kullanılabilecek olan nakit ödeme kredi kampanyaları, piyasadaki en uygun faiz oranları ile beraber kullanıcıların tercihine sunulur. Bu durumda emekli vatandaşlar hem promosyon ödemeleri hem de nakit ödeme kampanyalarından faydalanarak, bütçelerini rahatlatabilmek adına adımlar ata bilmektedir. İşte Akbank, emekli vatandaşların ve müşterilerinin bütçelerini rahatlatabilmek adına özel bir kampanya başlatarak 7000 TL tutarındaki ödemeleri hemen banka hesaplarına yatırmaya başlamıştır.

akbank-001.jpg

Akbank tarafından başlatılan bu kampanyada, 0.99 oranlı faizler ile başlayan süreçlerde 7000 TL tutarındaki nakit ödemeler, çok uygun geri ödeme seçenekleri ile kullanıcılara sunulur. Bu sayede nakit sıkıntısı çeken emekli vatandaşların ve müşterilerin sıkıntıları büyük oranda hafiflemektedir.

Emekli vatandaşların, nakit sıkıntısı çekmeleri durumunda hemen başvuru adımlarını gerçekleştirebilecekleri bu nakit ödeme kampanyası için başvuru tarihleri ay sonuna kadar uzatılmıştır. Dolayısıyla yeni yıla hazırlandığımız bugünlerde ve kış aylarına giriş yaptığımız süreçlerde aniden ortaya çıkan nakit ihtiyaçlarını hemen gidere bilmek ve bu durumda rahatlayabilmek için 7.000 TL tutarındaki ödemeleri hemen alabilirsiniz.