Shakira İlk Kez Konuştu! Bu Ayrılık Çok Zor!

Daha önce muazzam bir aşkın kahramanları olarak görülüyorlardı. İşleri nedeniyle tanışıp aşık oldular. Sonra, iki harika çocukları oldu. Her şey...

Shakira İlk Kez Konuştu! Bu Ayrılık Çok Zor!
Daha önce muazzam bir aşkın kahramanları olarak görülüyorlardı. İşleri nedeniyle tanışıp aşık oldular. Sonra, iki harika çocukları oldu. Her şey harika gidiyordu, ta ki hayatları aniden büyük bir değişime uğrayana kadar. O ünlü çift ayrıldı. Üstelik bu ayrılığın sebebi ikinci bir kadındı. Ünlü şarkıcı nihayet bu konuya değindi ve açıklama yaptı. Bir dergiye verdiği röportajda ayrılığını tanımlamak için en çok kullandığı terim “zor” idi.

İhanet Vardı

Shakira ve 12 yıllık partneri Gerard Pique’nin dağılması, spor ve magazin dünyasında bir bomba gibi düşmüştü. Birlikte sahip oldukları iki çocuk bile ünlü çifti bir arada tutmaya yetmedi. Yollarına çıkan “öteki” kadın, ayrılmalarının en büyük sebebiydi. Pique Shlakira’ya ihanet etti. 45 yaşındaki Shakira, ilk kez biten ilişkisiyle ilgili sessizliğini bozdu. Daha önce bundan bahsetmedi. Elle dergisinin Ekim sayısı için ünlü şarkıcı, 35 yaşındaki sevgilisiyle olan ilişkisinin çöküşünü ele aldı. Ancak Pique’nin genç bir kadınla olan ilişkisine değinmemeyi tercih etti.

“Çok Zor”

Shakira’nın bir röportajda bu durum hakkında konuşması gerçekten zordu çünkü ilk kez böyle bir şey yapıyordu. Ünlü şarkıcı, hemen hemen her açıklamasında bu ayrılığın ne kadar “zor” olduğunu vurguladı. Shakira, “Bu konu hakkında konuşmak çok zor. İlk başta sessiz kalmak ve her şeyi işlemek istedim. Çünkü bu tipik bir ayrılma değil ve ben öne çıkan bir isimim. Kendim için olduğu kadar çocuklarım için de zor. Çok zor” dedi. Shakira, özel hayatının gizliliğini korumak zaten zor olsa da bu şartlar altında kendisi ve ailesi için işlerin daha da zorlaştığını söyledi. Shakira, hayatındaki en önemli şey olduğu için bu konuyu çocuklarından saklamak istediğini vurguladı. “Hayattaki asıl amacım bu olduğu için onları korumaya çalışıyorum. Shakira, çocuklarını incitici konuşmalardan korumak için çaba gösterse de ara sıra arkadaşlarından ve internetteki olaylardan duyduğunu söyledi. Ayrıca çocuklarının tüm bunlardan nasıl kötü etkileneceğini de vurguladı. Shakira ve Gerard Pique, geçen yılın Haziran ayında yayınladıkları ortak açıklamada, 12 yıllık ilişkilerini sona erdiğini açıklamıştı. Çift, çocuklarının mutluluğu için özel hayatlarına saygı gösterilmesini istedi.

2010 Yılında Dünya Kupası Sırasında Tanışmışlardı

Çift, 2010 Dünya Kupası hazırlıkları sırasında Güney Afrika’da bir araya geldi. Aralarındaki yaş farkına rağmen, kırklarında Kolombiyalı bir kadın olan Shakira Mebarak ve otuz beşlerinde bir futbolcu olan Gerard Piqué Bernabéu, on iki yıldır mutlu bir şekilde evlilerdi.