Cep Dostu Olan Vivo Y16 Sonunda Tanıtıldı!

Akıllı telefon pazarının en hızlı katılımcılarından biri olan Vivo, Y16 modelini tanıttı. Orta sınıf ve üst düzey akıllı telefonlarıyla Vivo,...

Cep Dostu Olan Vivo Y16 Sonunda Tanıtıldı!
Akıllı telefon pazarının en hızlı katılımcılarından biri olan Vivo, Y16 modelini tanıttı. Orta sınıf ve üst düzey akıllı telefonlarıyla Vivo, son dönemde belli bir kullanıcı kitlesine ulaşarak pazarın en hızlı katılımcılarından biri olarak ortaya çıktı. Kapsamlı Y serisi ile ün kazanan işletme, düşük-orta seviye olarak sınıflandırılabilecek Vivo Y16 modelini tanıttı.

Vivo Y16'da 5.000 mAh Pil Bulunuyor

Düşük fiyat etiketi ile MediaTek Helio P35 yonga seti, Vivo Y16'nın işlemcisine güç sağlıyor. Akıllı telefon, Android 12 tabanlı bir işletim sistemi olan FunTouch OS 12 ve HD Plus çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip 6.51 inç IPS LCD ekran ile önceden yüklenmiş olarak gelir. Yeni Vivo modelinin arka tarafında iki adet kamera yer alıyor. 13 megapiksel birincil kameraya 2 megapiksel makro lens dahildir. Ön panelde 5 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Ek olarak, akıllı telefon siyah ve sarı tonlarında satışa sunulacak. Vivo Y16, 64 GB depolama alanına ve 4 GB RAM'e sahip. Cihaz ayrıca depolamayı genişletmek için de bir microSD kart yuvası içerir. 1 GB sanal RAM desteği de dahildir. Cihazın 5.000 mAh pili 10W ile şarj edilebiliyor.

Vivo X Fold+ Cihazının Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ünlü elektronik üreticisi Vivo, yeni katlanabilir telefonu Vivo X Fold+'ı tanıttı. Tanınmış marka bugün resmi olarak cihazın çıkış tarihini açıkladı. Heyecanla telefonu bekleyen kullanıcılar birkaç gün daha heyecanlarını bastırmak zorunda kalacak.

Vivo X Fold+ 26 Eylül'de Kullanıma Sunulacak.

Resmi kurumsal yorumlara ve görsel afişlere göre yeni ürün 26 Eylül'de Çin'de saat 19:00'da tanıtılacak. Cihazın Çin dışındaki ülkelerde satılıp satılmayacağı ise yine merak konusu. Yayınlanan görüntü, tanıtım tarihine ek olarak telefonun bazı tasarım öğelerini de gösterir. Cihazın tasarımı X Fold ürünü ile birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Yeni Vivo telefon için iki alternatif deri kapak rengi olacak. Bunlar kırmızı ve mavi olarak karşımıza çıkıyor.

Vivo X Fold+ Teknik Özellikleri

Bildiğiniz gibi X Fold+ için Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti resmi olarak duyuruldu. Yeni cihazın şu anda Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti X Fold'a göre önemli bir avantajı olarak karşımıza çıkıyor. Cihazda ayrıca 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj özelliğine sahip 4.730mAh pil de yer alacak. Cihazın 6.53 inçlik bir kapak ekranına ve 8.03 inçlik bir katlanır ekrana sahip olacağını tahmin edebiliriz. Bu iki panelin her ikisi de 120Hz yenileme hızına sahip olacak.