Ankara'da istek şarkı cinayeti! Onur Şener kimdir?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde akıl almaz bir olay yaşandı. Tüm Türkiye'nin konuştuğu o olayda, Çayyolu semtinde bir eğlence mekanında canlı müzik yapan...

Ankara'da istek şarkı cinayeti! Onur Şener kimdir?
Ankara'nın Çankaya ilçesinde akıl almaz bir olay yaşandı. Tüm Türkiye'nin konuştuğu o olayda, Çayyolu semtinde bir eğlence mekanında canlı müzik yapan şarkıcı Onur Şener, yaşanan tartışma sonucu ağır yaralanarak hayatını kaybetti. Sanat dünyasını adeta yasa boğan bu olay sosyal medyada tepki topladı. Basına yansıyan bilgilere göre Onur Şener'in canlı müzik icra ettiği mekana üç kişilik bir arkadaş grubu geldi. Şener'e istek parça gönderen masa, şarkının sözlerini bilmediği gerekçesiyle olumsuz bir yanıt aldı. Bunun üzerine öfkelenen kişiler, Şener'le tartışmaya girişti. Giderek kızışan bu tartışma yerini kavgaya bıraktı. İsmi basına açıklanmayan bu kişiler, gece yarısı iş çıkışında Şener'in önünü keserek saldırı gerçekleştirdi. Polis ekipleri gelen ihbar üzerine olay yerine intikal edip kavgayı ayırdı. Fakat Şener'in boğazından cam parçaları ile ağır bir şekilde yaralandığı, hızlı bir şekilde hastaneye götürüldüğü, fakat yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Şarkıcı Onur Şener cinayeti Türkiye gündemine yerleşti. Şener'e saldırıda bulunan üç şahsın gözaltına alındığı, emniyette verdikleri ifadelerin akabinde savcılığa sevk edildiği açıklandı.

Haluk Levent devreye girdi

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Onur Şener cinayeti ile ilgili açıklamada bulundu. Oldukça üzgün olduğunu dile getiren Levent, Şener'in ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Acı bir şekilde hayatını kaybeden sanatçının ailesine destek olmak için Ahbap Ankara ile görüştüklerini, çocuklarının tüm öğrenim masraflarını karşılayacaklarını dile getirdi. İşte o açıklama: "İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz...Ve az önce de Ahbap Yardımlaşma ekibi Ahbap Ankara ile görüşme gerçekleştirdi. Onlar yarın Onur’un ailesi ile görüşecek. Çocukların tüm öğrenim masraflarını karşılayacağız."

Onur Şener kimdir, nereli, kaç yaşında?

1997 yılında Ankara'da doğan Onur Şener, 1995'te Ankara TED Koleji'nden mezun oldu. 5 yaşında bir kızı olduğu bilinen Şener, 2013 yılında O Ses Türkiye programı ile karşımıza çıktı. Show Must Go On şarkısını söyleyen ve geniş kitlelere hitap etmeye başlayan sanatçı, Hadise ile yaptığı düetle akıllardan çıkmadı. Ankara'da çeşitli mekanlarda sahne alan Şener, aynı zamanda kendi bestelerini YouTube üzerinden de yayınlamıştı.