25 kuruşluk market poşetiyle duşakabin temizliği! Sonucuna inanamayacaksınız

Yalnızca 25 kuruşluk bir market poşeti ile pırıl pırıl bir duşakabin temizliği yapabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte 5 dakikada ortalığı ışıltılı...

25 kuruşluk market poşetiyle duşakabin temizliği! Sonucuna inanamayacaksınız
Yalnızca 25 kuruşluk bir market poşeti ile pırıl pırıl bir duşakabin temizliği yapabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte 5 dakikada ortalığı ışıltılı bir hale getirebileceğiniz o sihirli yöntem... Duşakabin temizlemek ev hanımlarının en çok canını sıkan işlerden bir tanesidir. Bunun nedeni, duşakabinlerin sabun köpüğü ve kir biriktirmek konusunda eğilimli olmasından kaynaklanıyor. Duşakabin temizlenmediği zaman ise ne yazık ki yalnızca görsel açıdan değil, sağlık konusunda da ev halkı zorlu bir süreçle karşılaşıyor. Konuya ilişkin yapılan bir açıklama, pis bir duşakabinin soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, göz ve hatta cilt tahrişine yakalanma riskini ciddi bir şekilde artırdığını gözlemlemiştir. Duşakabin temizlemek her ne kadar zorlu bir iş olsa da doğru temizleme yöntemlerini kullandığınızda, sabun köpüğünü ustalıkla uzaklaştırabilir ve uzun süreli bir temiz görünümün önünü açabilirsiniz. Peki ya bunun için en pratik yöntem ne? Şimdiye kadar bildiğiniz bütün duşakabin temizleme yöntemlerini unutun! Yalnızca beş dakika içerisinde pırıl pırıl bir hale getirebileceğiniz bu yöntem, hem masrafsız hem de epey pratik... Bunun için yalnızca sıradan, basit bir market poşetine ihtiyacınız olacak. İşte o akıl almaz yöntem... Duşakabin temizliği için ciddi bir zaman tasarrufu elde edeceğiniz bu yöntem, aynı zamanda maddi olarak da size büyük bir tasarruf sağlayacak. Öncelikle bu yöntemden yararlanmak istiyorsanız, aşağıdaki malzemelere sahip olmanız gerekmektedir:
  • 1 tane market poşedi
  • Krem temizleyici
  • Uzun saplı süpürge
Malzemeleriniz hazırsa hemen başlayalım! İlk olarak elinizde bulunan poşeti uzun saplı süpürgenin içine geçirmeniz gerekmektedir. Poşetin sapa tam bir şekilde oturduğuna emin olduğunuzda, krem temizleyiciyi poşete dökün ve duşakabinin cam bölgelerini ıslatın. Hemen akabinde poşetle birlikte temizliğe başlayın! Yapmanız gereken işlem tam olarak bununla sınırlı! Islak camları iyice temizleyip kuruladıktan sonra artık pırıl pırıl bir duşakabine sahip olacaksınız. Yukarıda bahsettiğimiz yöntem yalnızca duşakabin temizliği için geçerli değil. Aynı zamanda bu yöntemi banyo temizlemek için de kullanmanız mümkün. Musluktan fayansa kadar hemen her yerde bu yöntemle etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Son olarak bu yöntemin çelik ürünlerde de işe yaradığını eklememizde fayda olacak. Çaydanlık, ocak, tencere gibi ürünlerde zorlu telekeleri lekeleri aynı şekilde, beş dakika içerisinde silip süpürebilirsiniz!