Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir? Özge Özacar kaç yaşında ve nereli?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakterine hayat veren Özge Özacar, sosyal medyada merak edilen isimler arasında bulunuyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir? Özge Özacar kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar kimdir? Özge Özacar kaç yaşında ve nereli?

Kızılcık Şerbeti dizisinin başarılı oyuncularından Özge Özacar, Görkem karakteriyle ses getirmeye devam ediyor. Peki Özge Özacar kimdir? Özge Özacar kaç yaşında? Özge Özacar nereli? Özge Özacar ne iş yapıyor? Özge Özacar evli mi? İşte detaylar...

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

Özge Özacar, Türk oyuncu, 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Kültür Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine adım atan Özacar, birçok televizyon dizisinde ve filminde rol aldı.

İlk olarak 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Müge karakterini canlandırdı. Daha sonra "Seyyar" dizisinde Çiğdem karakterine, "Hayaller ve Hayatlar" dizisinde Mehveş karakterine ve Ata Demirer'in senaryosunu üstlendiği "Bursa Bülbülü" filminde Arzu karakterine hayat verdi.

Özacar, yetenekli bir oyuncu olmasının yanı sıra iyi seviyede İngilizce ve Fransızca konuşabiliyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakterine hayat veriyor.