WhatsApp kullanıcıları dikkat! WhatsApp deyince akla gelen o şey artık değişiyor

WhatsApp, tasarım değişikliklerine devam ediyor. Son zamanlarda gezinme çubuğunun tasarımını değiştirip ekranın altına taşıyan WhatsApp, şimdi de ikonik yeşil rengini değiştirmeye hazırlanıyor.

WhatsApp kullanıcıları dikkat! WhatsApp deyince akla gelen o şey artık değişiyor

Meta, çevrimiçi mesajlaşma platformu WhatsApp için tasarım değişikliği yapmayı planlıyor. Bu değişiklik kapsamında, WhatsApp'ın bütünleştiği yeşil renk değişecek. Daha önce, en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp için yeni bir tasarımın yolda olduğu ortaya çıkmıştı. Meta, özellikleri ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor ve bu sefer, ikonik yeşil rengi terk ederek kullanıcıları beyaz bir tasarımla buluşturmayı planlıyor.

WHATSAPP BEYAZ RENK OLACAK

Son dönemde dijital platformlarda sadeleşme trendi gözleniyor. Birçok teknoloji şirketi ürünlerinde daha minimalist tasarımlara yönelirken, uygulama şirketleri de platformlarını basitleştirmeye yöneliyorlar.

Donanım Haber'in haberine göre, WhatsApp uzunca süredir koruduğu tasarım anlayışını değiştirmeye başladı. Yakın zamanda gezinme çubuğunun tasarımını değiştiren ve ekranın altına taşıyan WhatsApp, şimdi de ikonik yeşil rengini terk etmeye hazırlanıyor.

Daha önceki beta sürümlerinde yeni beyaz tema ortaya çıkmıştı. Artık değişikliklerin geniş çaplı olarak olarak sunulmaya başlandığı belirtiliyor. 2.24.6.77 beta sürümünde ortaya çıkan yeni tasarımda üst çubuğun yeşilden beyaza döndüğü, WhatsApp yazısının ise yeşil renkte yazıldığı görülüyor. Aynı şekilde, sohbet pencerelerindeki üst çubuk ve profiller de artık beyaz arka plana sahip.