Zeynep Bastık sıra beklemek istemedi! Kendisi yerine asistanı bekledi

Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık, oy sırasında beklemek istemeyince yerine asistanını koydu.

Zeynep Bastık sıra beklemek istemedi! Kendisi yerine asistanı bekledi

31 Mart yerel seçimleri kapsamında ünlüler de sandıklara giderek vatandaşlık görevlerini yerine getiriyor. Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık da bugün oy kullandı. Beşiktaş'ta Lütfi Banat İlkokulu'na oy kullanmak için gelen şarkıcı, sırada beklemek istemeyince yerine asistanını koydu.

"OYUMU KULLANDIM, GİDİYORUM"

Şarkıcı Zeynep Bastık, yerel seçimler için oy kullanmak üzere Beşiktaş'taki Lütfi Banat İlkokulu'na geldiği sırada, koridordaki yoğunluk nedeniyle kısa bir süreliğine okuldan ayrıldı. Oy verme sırasında Batık beklemek istemeyince yerine asistanını koydu. Ünl ü şarkıcı bir süre sonra tekrar okula dönerek 1244 No'lu sandıkta oy kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bastık, "Oyumu kullandım, gidiyorum. Oy kullanmamak gibi bir durum olamayacağına göre her şey yolunda. Adapte olamadım çünkü uçaktan indim, midem kötü, kalabalık... Sıramı bekledim, oyumu kullandım, gidiyorum. Bodrum'daydım. Güzel bir programa konuk oldum ama söylemem sürpriz. Yeni, harika bir program geliyor. Oranın konuğuydum, onun için gittim. Tabii teknede falan bir sarsıldım yani. Kendime gelmeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2024-03-31-164516.png