YÖK burs başvurusu 2024| YÖK burs başvurusunu kimler yapabilir? YÖK bursu ne kadar oldu?

Yükseköğretim Kurulu Uluslararası Araştırma Projeleri kapsamında öğrencilere burs veriliyor. Doktora öğrencileri ve araştırmacılara verilen YÖK bursu miktarları artırıldı. Uluslararası üniversitelerde çalışmaları teşvik etmek amacıyla Uluslararası Araştırma Projeleri bursu ne kadar oldu? YÖK Uluslararası Araştırma Projeleri bursuna kimler başvurabilir?

YÖK burs başvurusu 2024| YÖK burs başvurusunu kimler yapabilir? YÖK bursu ne kadar oldu?

YÖK tarafından geliştirilen Uluslararası Araştırma Projeleri kapsamında burs imkanı bulunuyor. Öte yandan proje kapsamında çeşitli programlar da yer alıyor. 2024 YÖK burs başvurusu ne zaman? YÖK burs başvurusunu kimler yapabilir? YÖK bursu ne kadar, kaç TL oldu? İşte, detaylar...

YÖK BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN 2024?

Uluslararası Araştırma Projeleri kapsamında Akademik Birikim Programı, Doktora Sonrası Araştırma Programı, Genç Beyinler Programı ve Uluslararası Bilim İnsanları için Yükseköğretim Kurulu Destek Programı bulunuyor.

Burstan yararlanmak isteyenler, burs başvurularını 4 Mart-26 Nisan 2024 tarihleri arasında YÖKSİS üzerinden yapılabilecek.

YÖK ULUSLARARASI ARAŞTIRMACI PROGRAMLARI BURSU NE KADAR OLDU?

Bu programlardan yararlanan doktora öğrencileri ile araştırmacılara 2024 yılı için aylık 30 bin TL, ulaşım desteği de 15 bin TL destek verilecek.