YKS geç başvuru tarihi ne zaman 2024? YKS geç başvuru ücreti ne kadar 2024? YKS geç başvuru kimler yapabilir 2024?

YKS geç başvuru süreciyle ilgili araştırmalar başladı. YKS geç başvuru tarihi ve bu süreçle ilgili detaylar merak ediliyor. YKS geç başvuru tarihi hangi gün? YKS geç başvuru ücreti ne kadar? Kimler geç başvuru yapabilir? İşte, YKS geç başvuru süreci hakkında bilgiler...

YKS geç başvuru tarihi ne zaman 2024? YKS geç başvuru ücreti ne kadar 2024? YKS geç başvuru kimler yapabilir 2024?

ÖSYM 2024 sınav takviminde YKS geç başvuru tarihine de yer verdi. YKS başvuru sürecini kaçıranlar için YKS geç başvuru tarih aralığı belirlendi. Üniversite adayları, YKS geç başvuru kimler yapabilir öğrenmek istiyor. İşte, 2024 YKS geç başvuru hakkında tüm merak edilenler...

YKS GEÇ BAŞVURU TARİHİ 2024 NE ZAMAN?

YKS geç başvuru işlemleri 5-7 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak. Sınav ücreti de 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında ödenmelidir.

YKS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ 2024 NE KADAR?

YKS Geç Başvuru Günlerinde yapılan başvurularda sınav ücreti, %50 artırımlı olarak ödenir. YKS geç başvuru ücreti oturum başına 442,5 TL ödenmesi gerekiyor.

YKS GEÇ BAŞVURU KİMLER YAPABİLİR?

YKS başvuru tarih aralığı kaçıran tüm adaylar, YKS geç başvuru işlemi yapabilir.

YKS GEÇ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

YKS geç başvuru işlemi de normal başvuru adımlarını izleyerek yapılıyor. Adaylar, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle giriş yaparak başvurusunu tamamlayabiliyor.