Yandaki Oda dizisi ne zaman başlıyor? Yandaki Oda dizi oyuncuları ve konusu

Televizyon dünyasının merakla beklenen yapımlarından biri olan Yandaki Oda, güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin ilk tanıtımı izleyicilerle buluştuğunda, Caner Cindoruk ve Şevval Sam gibi isimlerle dolu olan kadrosu büyük heyecan yarattı. Peki, Yandaki Oda dizi oyuncuları kimler ve ne zaman başlayacak?

Yandaki Oda dizisi ne zaman başlıyor? Yandaki Oda dizi oyuncuları ve konusu

Senaryosunu Mehmet Barış Günger, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı'nın kaleme aldığı Yandaki Oda dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı bulunuyor. Peki, Yandaki Oda dizi oyuncuları kimler? Yandaki Oda konusu ne?

boga-72.jpg

YANDAKİ ODA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Merakla beklenen "Yandaki Oda"nın tanıtımı yapıldı ancak yayın tarihi henüz duyurulmadı. Ancak yakın bir gelecekte Star TV ekranlarında olması bekleniyor.

YANDAKİ ODA OYUNCULARI

Başrollerini Şevval Sam, Caner Cindoruk ve Nazan Kesal'ın paylaştığı dizinin kadrosunda, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi isimler yer alıyor.

boga-71.jpg

YANDAKİ ODA KONUSU

Ünlü bir program sunucusu olan Sevgi Ersoy (Şevval Sam), kariyerinde bir düşüş yaşadıktan sonra ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey'le (Caner Cindoruk) ani bir şekilde evlenir. Ancak bu beklenmedik evlilik, ailelerin ve hayatların karmaşık bir dizi olayla etkilenmesine yol açar.