Tüm işçilerine 29 maaş ikramiye veren Ahmet Yüce kimdir? Skoda CEO'su Ahmet Yüce kaç yaşında ve nereli?

Ahmet Yüce, Skoda CEO'su olarak biliniyor. Galatasaray Lisesi'nde eğitim görmüş olan isim, otomotiv sektöründe kariyerini sürdürmüştür. Peki, Ahmet Yüce kimdir, nereli, kaç yaşında?

Tüm işçilerine 29 maaş ikramiye veren Ahmet Yüce kimdir? Skoda CEO'su Ahmet Yüce kaç yaşında ve nereli?

Geçtiğimiz yıllar firmadaki tüm çalışanlara verdiği 25 maaşlık ikramiye ile gündeme gelen Skoda firmasının Türkiye distribütörü olan Yüce Otomotiv'in sahibi Ahmet Yüce'nin, bu yıl ikramiye tutarlarını artırdığı ve tüm işçilere toplam 29 maaşlık ikramiye verdiği ortaya çıktı.

Skoda Türkiye distribütörü Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce geçen yıl tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiyesi vermiş ve bu hamlesiyle iş dünyasında büyük ses getirmişti. Yüce'nin, bu yıl ikramiye tutarlarını artırdığı ve tüm işçilere toplam 29 maaşlık ikramiye verdiği ortaya çıktı. Peki, Skoda CEO'su olarak bilinen Ahmet Yüce kimdir?

İşte, Ahmet Yüce biyografisi...

AHMET YÜCE KİMDİR?

Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ve orta öğretimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Dayısı Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe yer aldı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedarikini sağlayan Yüce, akabinde Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.

1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin kurucu üyesi olarak derneğin faaliyete geçmesine katkı sağladı. Son olarak Skoda’nın Türkiye temsilcisi Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilen Ahmet Yüce Fransızca biliyor.