TBMM açılış tarihi ne zaman? Meclis ne zaman açılacak? TBMM açılış tarihi 2024

TBMM, seçim nedeniyle çalışmalarına ara vermişti. Ancak, önemli gündem maddeleriyle çalışmalarına devam edecek olan Meclis'in açılış tarihi merak konusu haline geldi. Peki, TBMM ne zaman açılacak?

TBMM açılış tarihi ne zaman? Meclis ne zaman açılacak? TBMM açılış tarihi 2024

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi son buldu. TBMM seçim nedeniyle çalışmalarına ara vermişti. Mart ayının bir bölümünde ara veren Meclis'in açılış günü merakla bekleniyor. Peki, meclis ne zaman açılacak? Meclis saat kaçta açılacak? İşte, Meclis'in açılış tarihi...

TBMM NE ZAMAN AÇILIYOR?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), seçim çalışmaları nedeniyle 19 Mart günü çalışmalarına ara vermişti. Son birleşmede 8. Yargı Paketi kabul edilmişti. Ancak, Meclis'in faaliyetlerine devam etmesi için 2 Nisan 2024 Salı günü saat 15.00'te toplanması planlanıyor.

Meclis'in gündeminde ise torba yasa bulunması bekleniyor. Bu yasal düzenleme, çeşitli konuları içeren ve önemli meselelere ilişkin kararların alınmasını amaçlayan bir yasa paketini içerebilir. Meclis'in açılmasıyla birlikte, ülkenin gündemindeki önemli konuların ele alınması ve tartışılması bekleniyor.