Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ne zaman? 35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı

35 bin sağlık personeli alımının ne zaman gerçekleşeceği merak konusu olurken, başvuruların başlamasıyla birlikte detaylar da araştırılmaya başlandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ne zaman? 35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı

Milyonlarca adayın heyecanla beklediği haber sonunda geldi. Sağlık Bakanlığı, yeni personel alımları için geri sayıma başladı. 2024 yılının başlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla birlikte, Sağlık Bakanlığı'nın 35 bin yeni personel alımı yapacağı müjdesi verildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde yaptığı açıklamalarda, "Önümüzdeki ay 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alıyoruz" ifadeleri dikkat çekti.

35 bin sağlık personeli alımının ne zaman gerçekleşeceği merak konusu olurken, başvuruların başlamasıyla ilgili detaylar da araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularının başlayıp başlamadığına dair net bir bilgi henüz yok. Ancak, detayların yakında ÖSYM (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından açıklanması bekleniyor.