Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nereden açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı'nın kura çekimi tarihi ve saati, başvuruda bulunan adayların dikkatini çekiyor. Sağlık Bakanlığı, 8 bin işçi alımı yapacak ve başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi. Şimdi adaylar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekiminin ne zaman gerçekleştirileceğini ve sonuçların nereden öğrenileceğini araştırıyorlar. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak ve sonuçlar nereden öğrenilecek?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nereden açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı'nın işçi alımı kura çekiminin ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı, 8 bin işçi alımı için başvuruları İŞKUR üzerinden aldı. Kura çekimi canlı yayında gerçekleştirilecek. Ancak, sonuçlara nereden ve nasıl ulaşılacağı ise merak konusu. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçlarına nasıl erişilir?

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura çekimi 18-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı noter kurası ile belirlenecek. Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

KADROLAR NELER?

Otomotiv Kaportacısı, Oto Elektrikçisi, Oto Bakım Onarımcısı/Otomotiv Mekanikçisi, Klinik Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Marangoz, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Elektrikçi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Temizlik Görevlisi olmak üzere çeşitli kadrolarda işçi alımı yapılacak.