Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı başvuru şartları ne?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 27 bin personel alımı başvurusu adaylar arasında büyük bir merak konusu haline geldi. Bakan Fahrettin Koca, başvuru süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca'nın açıklamalarının ardından, Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzunun yayımlanması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Peki Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı ne zaman, kılavuz yayımlandı mı?

Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı başvuru şartları ne?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Çeşitli kadrolara 27 bin personel alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu ise heyecanla bekleniyor. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu ne zaman yayımlanacak, başvurular hangi tarihte başlayacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere 27 bin personel alımı için ilana çıktı. KPSS sonuçlarına göre yapılacak yerleştirme için adaylar 21-28 şubat arasında tercih yapacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KILAVUZU YAYIMLANDI MI?

Resmi Gazete'de yayınlanan açıklamada, "Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli personel pozisyonlarının ve başvuru şartlarının bulunduğu KPSS-2024/5 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır" bilgisi yer aldı.