Ramazan Bayramı'nda AVM çalışma saatleri ne? AVM'ler saat kaça kadar açık olacak?

Ramazan Bayramı'nda AVM'lerin açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, bayramda alışveriş merkezleri açık mı, kapalı mı? Bugün ve yarın alışveriş merkezleri hangi saatler arasında hizmet verecek? Arife günü ve bayram süresince AVM'lerin çalışma saatleri nasıl olacak?

Ramazan Bayramı'nda AVM çalışma saatleri ne? AVM'ler saat kaça kadar açık olacak?

Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri, özellikle bayram tatilinde AVM'leri ziyaret etmeyi planlayanlar tarafından merak ediliyor. Google'da yoğun bir şekilde araştırılan alışveriş merkezi çalışma saatleri, tüketicilerin planlarını yapmalarına yardımcı oluyor. Peki, bayramda AVM'ler açık mı? İşte detaylar...

BAYRAMDA AVM'LER AÇIK MI?

Alışveriş Merkezi çalışma saatleri Google'da aranıyor. 2024 Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte bayram tatilinde AVM'lere gidecek olanlar AVM'lerin saat kaçta açılıp kaçta kapandığını merak ediyor. Bayram boyunca AVM'ler açık oluyor.

Bayramın birinci günü bazı AVM'ler 12.00 ya da 13.00'te açılabiliyor. AVM'lerin çalışma saatleri konusunda mağduriyet yaşamamak için en doğru adım, ilgili alışveriş merkezini doğrudan arayarak güncel bilgiyi almak olacaktır. Bu sayede ziyaretinizin planlanması daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilir.