Özel'den Erdoğan'a 'para sayma' yanıtı: Yalan videoların Cumhurbaşkanısın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'para sayma' görüntüleriyle ilgili sözlerine yanıt vererek, "Çekincemiz yok, paranın geldiği yer belli verildiği yer belli alınan bina belli" dedi.

Özel'den Erdoğan'a 'para sayma' yanıtı: Yalan videoların Cumhurbaşkanısın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Isparta'da halk buluşması gerçekleştirdi. Burada Özel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'para sayma' görüntüleri ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

"ÇEKİNCEMİZ YOK, PARANIN HARCANDIĞI BİNA BELLİ"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin resen soruşturma başlattı. Soruşturmanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan söyleyerek kimse kendisini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi oyunların hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak" dedi.

Özel, partilerini hedef alan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da yanıt verdi. Özel, "Görüntüler 2019’dan. Diyorlar ki bir iki ay önce oldu. Ne yapmışız; İstanbul il binasını satın alıyoruz, adam kapora istemiş, kaporanın sayıldığı yerin bürosu avukatı AK Partili. Avukat görüntüleri almış, sonra demiş ki bu görüntüleri para karşılığı size vereyim.

Demişiz ki hiçbir çekinecek şeyimiz yok. Paranın geldiği yer belli verildiği yer belli alınan bina belli. Daha bugün diyor ki (Erdoğan) 'Bu ittifak birkaç ay önce balya balya paralar topluyor' diyor. Ey Recep Tayyip Erdoğan 2019'daki görüntüden bugüne böyle bir yalan sığınıyorsan vay senin haline. Yalan videoların Cumhurbaşkanısın sen" dedi.