Oscar ödül filmleri hangi platformda yer alıyor? Oscar ödülüne uzanan filmler nereden izlenir?

96. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel'ın sunuculuğunu üstlendiği törende Oppenheimer 7 ödül kazanarak geceye damga vurdu. Peki Oscar kazanan filmler hangi platformlardan izlenebiliyor?

Oscar ödül filmleri hangi platformda yer alıyor? Oscar ödülüne uzanan filmler nereden izlenir?

Sinema dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan 96. Oscar Ödül Töreni, Los Angeles'ta gerçekleşti ve kazananlar belli oldu. Jimmy Kimmel'ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Oppenheimer adlı film, toplamda 7 ödül alarak dikkatleri üzerine çekti. Ancak pek çok kişi, Oscar'ın kazanan filmlerini hangi platformlardan izleyebileceklerini merak ediyor. Peki, Oscar ödül filmleri hangi platformda yer alıyor? Oscar ödülüne uzanan filmler nereden izlenir?

OSCAR ÖDÜLÜ KAZANAN FİLMLERİ NEREDEN İZLENEBİLİR?

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan ve Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Oscar Ödülleri'nin 96'ncısı dün Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ödül töreninde Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı biyografik film Oppenheimer toplamda 7 ödül alarak gecenin galibi oldu. Geceye damgasını vuran Oppenheimer, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Müzik ve En İyi Kurgu ödüllerini kazandı.

İşte En İyi Film dalında yarışan filmlerin yanı sıra büyük oyunculuk ödülleri kazanan filmleri izleyebileceğiniz platformlar...

  • Oppenheimer - Apple TV (Film mart ayı sonunda Disney Plus'ta yayınlanacak)
  • The Wonderful Story of Henry Sugar - Netflix
  • American Fiction - Amazon Prime Video
  • Poor Things - Vizyonda olması nedeniyle henüz platformlardan izlenemiyor
  • Barbie - Apple TV
  • Society of the Snow - Oscar'dan eli boş dönen film Netflix'te yayınlanıyor.
  • Maestro - 7 adaylık alan fakat Oscar'da umduğunu bulamayan Maestro da Netflix'ten izlenebiliyor