Kül Masalı dizisi konusu nedir? Kül Masalı dizi oyuncuları ve konusu

TRT 1'in yeni dizisi Kül Masalı dizisi başlıyor. Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun yer aldığı dizi yayın hayatına başlıyor. Kül Masalı oyuncuları kim, konusu nedir? Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor?

Kül Masalı dizisi konusu nedir? Kül Masalı dizi oyuncuları ve konusu

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kül Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor, hikayesini Nesrin Aytamay, senaryosunu ise Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel kaleme alıyor. İşte, Kül Masalı oyuncu kadrosu ve konusu...

boga-92.jpg

KÜL MASALI OYUNCULARI

Gökhan Alkan - Arat Giraylı
Sevda Erginci - Özge Günay
Başak Gümülcinelioğlu - Jale Giraylı
Hülya Darcan - Neveser Giraylı
Ushan ÇAkır - Cemil Öz
Özgür Çevik - Erhan Sanlı
Gizem Güneş - Behiye Günay
Gizem Kala - Bilge Giraylı
Berfu Öngören - Süreyya
Handan Yıldırım - Şahende
İlker Sami Kılıç - Tufan
Kahraman Sivri - Hulisi
Güner Özkul - Cavidan
Elif Hüsna İnce - Birce
Emre Can Kutlu - Halim
Gül Kıraç - Songül

KÜL MASALI KONUSU

Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazı bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler. Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Özge’nin Arat’ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye'nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

KÜL MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1 ekranlarında yayına girecek olana dizi Kül Masalı'nın Antalya ve Kapadokya'da çekiliyor.