KPSS-2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2024 yılı personel alımı takvimine göre toplamda 7 bin 158 kadro istihdam edilecek. Bu kadroların ilk kısmı olan 158'i için başvuru süreci tamamlanmış, ardından 5 bin 500'lük kısmı için başvurular sona ermişti. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Tarım ve Orman Bakanlığı 5500 personel alımı tercih başvuruları ise 7 Şubat tarihinde sona erdi. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS-2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS-2024/4 kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek personel alımı tercih sonuçları merakla bekleniyor. Bakanlık, 2024 yılında 7 bin 158 kadro için istihdam planlaması yapıyor. Bu kadroların 158'i için başvurular önceden tamamlanmış olup, geriye kalan 5 bin 500 kadro için tercih süreci tamamlandı. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Tarım ve Orman Bakanlığı 5500 personel alımı tercih başvuruları, 7 Şubat'ta sona erdi. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak?

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Tarım ve Orman Bakanlığı 7 bin 158 personel alımı süreci devam ediyor. Sözleşmeli personel alımı için yapılan tercihlerin ardından, adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyor. Ancak, sonuçların ne zaman açıklanacağına dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Tahmini olarak, sonuçların 10 gün içerisinde adaylarla paylaşılması bekleniyor. Sonuçların açıklanmasının ardından adaylar, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden sonuçları takip edebilecekler.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI'NDA HANGİ POZİSYONLAR İSTİHDAM EDİLECEK?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 5500 personel alımı kapsamında istihdam edilecek pozisyonlara ilişkin detaylar da paylaşıldı. Destek personeli, büro personeli, ziraat mühendisi, veteriner hekim, şoför, gıda mühendisi, orman muhafaza memuru, koruma ve güvenlik görevlisi, su ürünleri mühendisi, orman mühendisi, laborant, biolog, balıkçılık teknolojisi mühendisi, harita mühendisi, kimya mühendisi, inşaat mühendisi, bilgisayar mühendisi ve gemi adamı gibi çeşitli pozisyonlar için alımlar gerçekleştirilecek.