İstanbul'da 16 katlı binada yangın çıktı! Ölü ve yaralı var

İstanbul Gayrettepe'de 16 katlı bir binada çıkan yangında 10 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinden oluşan çok sayıda yardım ekibi sevk edildi.

İstanbul'da 16 katlı binada yangın çıktı! Ölü ve yaralı var

Beşiktaş Gayrettepe Mahallesi Gündoğdu Sokak'ta bulunan 16 katlı binanın -1 ve -2'nci katında bulunan gece kulübünde yangın çıktı. Çıkan yangın sebebiyle 10 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla hastaneye sevk edilen yaralıların yanı sıra, itfaiye ekipleri yangın söndürme ve kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili yaptığı açıklamada, "İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’de meydana gelen yangınla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Konuyla ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da açıklamada bulunarak, "Gayrettepe’de meydana gelen yangında 8 vatandaşımızın hayatını kaybetmesinden ötürü çok üzgünüz. 6’sı ağır 15 yaralımız var. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.