İş dünyasından seçim sonuçlarına dair açıklama geldi

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç'ten açıklama geldi. Avdagiç, "İş dünyası olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanması gerektiğine inanıyoruz" dedi.

İş dünyasından seçim sonuçlarına dair açıklama geldi

31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Seçimin ardından da sonuçlara ilişkin açıklamalar yapılıyor. Bir açıklama da İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç'tan geldi. Avdagiç, seçim sonuçlarının İstanbul, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyerek, seçilen belediye başkanlarını tebrik etti.

"İHRACATA VE İSTİHDAMA DEVAM EDECEĞİZ"

Avdagiç, seçim sonuçlarını şu şekilde değerlendirdi:

"Önümüzde dönem, enflasyon ve yapısal reformların hayata geçirilmesi başta olmak üzere birçok sorunla kalıcı, sürdürülebilir ve rasyonel bir mücadele için çok iyi değerlendirilmelidir. Bu sayede, çevresinde çatışma ve savaşların kol gezdiği Türkiye, daha da güçlenen ekonomisi ve demokrasisiyle güvenli bir liman olmayı sürdürecektir.
İş dünyası olarak, üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, tüm gücümüzle yatırıma, üretime, ihracata ve istihdama devam edeceğiz."