Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftaya başladı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da günlük olarak çeyrek altın kazandıran Gelinim Mutfakta haftalık olarak 10 bilezik kazandırıyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu ve çeyrek altın kazandı? 12 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Yeni bir hafta başladı ve popüler yarışma programı Gelinim Mutfakta da yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da yarışmacılar, birbirinden lezzetli yemeklerle jürinin ve izleyicilerin beğenisini kazanmak için ter döküyorlar.

Gelinim Mutfakta'nın heyecan dolu yarışında, her gün birinci olan yarışmacılar çeyrek altın kazanırken, hafta birincisi ise 10 bilezik ile ödüllendirilecek. Bugün hangi yarışmacının birinci olduğu ve çeyrek altını kimin kazandığı merak konusu oldu. 12 Mart 2024 tarihli Gelinim Mutfakta'nın puan durumu ise izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Peki, 12 Mart Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

gelinim-mutfakta.jpg

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekrana kilitliyor. Hafta boyu gelinler yaptıkları yemekten en yüksek puanı toplamaya çalışıyor. Kayınvalideler, kendi gelininin tabağını bulmaya çalışarak en yüksek puanı vermeyi hedefliyor.

Gelinim Mutfakta bugünkü en güzel profiterolü yapan gelin Aleyna oldu ve çeyrek altını kazandı.

boga-2024-03-12t155119-871.jpg