Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında ve nereli?

Elif Duygu Adıgüzel'in kim olduğu merak ediliyor. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in eşinin kim olduğu araştırılıyor. Peki, Elif Duygu Adıgüzel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında ve nereli?

Çekmeköy belediye başkan yardımcısı olarak atandığı iddia edilen Elif Duygu Adıgüzel'in hayatı merak ediliyor. Peki, Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında? Elif Duygu Adıgüzel nereli? İşte, Elif Duygu Adıgüzel hakkında merak edilenler...

boga-22.jpg

ELİF DUYGU ADIGÜZEL KİMDİR?

16 Temmuzda doğan Elif Duygu Adıgüzel, 14 Haziran 2014 tarihinde şu an Ataşehir Belediye Başkanı olan Onursal Adıgüzel ile evlidir.

ONURSAL ADIGÜZEL KİMDİR?

1985 yılında Malatya'da doğan Onursal Adıgüzel, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Şu anda Boğaziçi Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Kariyerine çeşitli özel sektör firmalarında Endüstri Mühendisi olarak başladı ve yöneticilik pozisyonlarında çalıştı.

Eylül 2010 ile Ocak 2011 tarihleri arasında Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) üyesi olarak görev yaptı. Ocak 2011'den Haziran 2012'ye kadar Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'nda Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 34. Olağan Büyük Kurultay ve 18. Olağanüstü Kurultay'da Parti Meclisi üyeliğine seçildi.

2015 genel seçimlerinde İstanbul milletvekili seçilen Adıgüzel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AB Uyum Komisyonu, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu ve CHP Kadın Çocuk Hak ve İhlalleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeliklerinde bulundu. 24 Haziran 2018 seçimlerinde İstanbul 1. bölge milletvekili adayı oldu. Ayrıca 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Ataşehir belediye başkanı seçildi.

Onursal Adıgüzel, Sosyolog Elif Duygu Adıgüzel ile evlidir.